Tuesday, December 27, 2016

Year 2017 is coming. Bajet anda?

Walaupun belum ada anak2 yg bersekolah, perancangan bajet itu amat penting.


Dalam dunia yg semakin mencabar dgn keadaan ekonomi yg kurang stabil ni sila "tutup mata & pekakkan telinga dgn YEAR END SALES sana-sini & design emas yg terkini!!!" haaah 😄😄😄

Dahulukan NEEDS drpd WANTS, kurangkan liability... jangan tambah hutang, jgn diulangi kesilapan demi kesilapan sbb hutang akan dibawa sampai ke mati. Sape nk membayonye nnti kan. control expenses to avoid account deficit, make sure ur account is in balance..bla...bla...bla...
eh..eh...eh mcm tgh ngajo marketing & accounting dlm kelas pulak hahah
ampun tersasul. walau tersasul,  that's the real thing going on.

"2017 is comingggggg.
Adakah kita masi mau hidup sama macam 2016?
Adakah kita mau bonus kita masi sama macam 2016?
Bonus berganda usaha kena berganda!" 💪💪💪
 (pertanyaan dr Master Aya Chalo pagi2 ni, Kasi gegar semangat gitew 😃😃😃)

So, gandakan usaha dgn mencari side income @ extra income bersama Shaklee. Mudah on9 jer. Tak perlu byk modal. Tak perlu simpan stok byk2. Pengeposan brg boleh direct dari HQ. Hanya bermodalkan lebih kurang RM79.50 (yuran ahli + gst + pos) anda boleh mendaftar sbg ahli & mendapat byk manfaat. Tak rugi, sbb sistem shaklee tiada unsur penindasan org bawahan. Siapa yg kuat berusaha dia yg akan berjaya.

Jadi apa tunggu lagi. Jom join ahli pastikan tahun 2017 anda akan lebih berjaya & cemerlang di dunia & akhirat. Aamiin. In sha allah.

#tsunamishaklee #prog20
#gempro #bajet_fatinhamzah
#kedaivitaminmeruklangOn9_0125244773
#pengedarshakleemeruklang_0175438337

No comments:

Post a Comment