Sunday, August 13, 2017

SET KURUS SHAKLEE

Alhamdulillah. Settle pegi pasar, masak & makan tengahari. Meh kita sambung bisnes on9 kita pulak.

Hari ni nak up pasal Set kurus shaklee iaitu Lecithin + Omega + Alfalfa + Herblax.



Apa fungsi bagi setiap suplemen tersebut?

Lecithin bertindak sebagai ejen pengemulsi lemak. Ia akan menanggalkan lemak2 yang berlebihan dari badan.

Omega pula akan membakar lebihan lemak yang telah ditanggalkan oleh lecithin tadi.

Seterusnya, Alfalfa akan menjalankan fungsinya sebagai ejen detoks yang berfungsi membuang lemak2 berlebihan yang telah dibakar dan....

Akhirnya Herblax akan "flash out" semua benda yang tidak dikehendaki oleh badan kita. Ia akan mencuci usus kita yang telah bertahun bekerja tanpa kita servis. Sian usus tu kan. Jadi najis2 yang telah tersekat kat poket2 usus tu termasuklah cacing kerawit dan parasit akan dibersihkan secara semulajadi. Bila usus sihat, penyerapan makanan, ubat dan suplemen akan lebih berkesan.

Nampak tak saling kaitan antara set kurus shaklee ni. Sebab tu disarankan bagi mereka yang nak kurus, belilah terus set kurus ni supaya lebih efektif. Namun, kalau masih kekangan bajet, ada "combination of supplement" yang akan dicadangkan. Konsultasi percuma disediakan jika anda membeli dari saya SID 1094300.

Bagi mereka yang nak kurus adalah disarankan untuk buat detoks terlebih dahulu. Di Shaklee ada meal plan yang disediakan untuk detoks. Mula2 memang susah, tapi dengan azam yang kuat dalam masa 2 minggu mesti kita rasa perubahannya.

Bukanlah kita ni nak kurus ala2 model tu tapi cukuplah sepadan dengan BMI kita. Juga sebanarnya bila obesiti macam2 penyakit akan timbui contohnya diabetes, sakit lutut, sakit yang berkaitan koronari jantung dsb.

Macam mana nak tau BMI kita sesuai atau tidak ataupun pentingkah BMI ni?????

KLIK https://kevinzahri.com/berat-badan-ideal/

Ingat sayangilah kesihatan kita. Sakit itu mahal harganya. Jom tengok testimoni pengguna set kurus shaklee.




Fatin Hamzah 0175438337
http://fatinhamzah.wasap.my
http://www.fatinhamzah.com

#setkurusshaklee_fatinhamzah
#polluxbiz
#pengedarshakleemeruklang

No comments:

Post a Comment