Thursday, August 10, 2017

“TOP 10 BEST SELLER”



Shaklee ada pelbagai produk di pasaran. Memang terbaek!!! Sebagai Pengedar Sah Shaklee serta pengguna produk, saya memang telah mencuba kesemua “Top 10 Best Seller” ni. Jadi saya share sikit manfaat yang saya perolehi daripada produk-produk tersebut.

   1.  VIVIX – mempunyai anti-oksidan yang tinggi, memberikan tenaga, menyembuhkan luka, mengawal paras gula dalam badan, kulit lebih cantik dan awet muda gitu serta badan rasa lebih segar kerana vivix juga berfungsi membuang toksik dari badan.



   2.  ESP – mengawal gastrik, bole alas perut ketika berasa lapar pada waktu awal pagi dan tengah malam, menghasilkan EBM yang berkuantiti & berkualiti, mencantikkan kulit, rambut dan kuku.



   3.  OMEGA GUARD – sangat baik bagi batuk berkahak. Anak2 saya pun sukakannya. Baik juga untuk perkembangan otak anak2. Sel cepat berhubung katanya.



   4.  SUSTAINED VITA-C PLUS – kulit lebih flawless, jerawat makin hilang, gatai resdung pun makin berkurangan.



   5. OSTEMATRIX – ni pun perlu untuk merawat gastrik. Ohsem sungguh. Sakit belakang, sendi dan lutut pun sesuai.



   6.  ALFALFA COMPLEX – ofkos untuk milk booster. Mula2 dulu susah nak telan sebab rasa herba. Lama2 makin best dan tak bole skip.



   7.  VITA-E COMPLEX – parut dan jeragat makin pudar serta tumit pecah makin pulih.



    8.  VITA-LEA – sumber zat besi terbaik. Bagus untuk hb. Juga cepat sembuhkan luka keran 2 biji vita-lea bersamaan dengan sebiji zink.


   9.  COLLAGEN POWDER – kolagen yang diperlukan oleh badan bolehlah top-up dengan collagen powder ni. Sakit lutut pun sesuai. Untuk kulit mulus lagilah sesuai.




   10.   LECITHIN – elak bengkak susu. Memang best. Pastu lecithin ni adalah ejen pengemulsi lemak. Jadi nak kurus secara sihat boleh add-on lecithin dalan diet harian anda.



Sebenarnya banyak lagi manfaat dari produk2 tersebut. Tapi ianya bergantung pada badan individu. Kena ingat ini adalah suplemen sahaja yang melengkapi zat yang kurang dalam badan. Jangan pulak ada yang komplen, dah amik suplemen tapi sakit tak sembuh pun. Kalau difikirkan ubat pun begitu juga. Ambil masa untuk sembuh kan.

Semoga kita semua beroleh kesihatan yang baik. Aamiin.



No comments:

Post a Comment