Saturday, September 30, 2017

AKTIVITI HUJUNG MINGGU BERSAMA BASIC H

 

Berpagi-pagian bersenam mop lantai dengan basic h πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚


Berpeluh-peluh tapi puas hati sebab lantai nampak bersih dan licin. Cuma mop tu je yg perlu ditukar ganti. En Akmar Alfikr belikan yang macam kat Go Shop @ CJW shop tu boleh tak ekekeke.

Macam mana boleh jatuh cinta dengan Basic H ni?

Semenjak aktif sharing pasal kebaikan shaklee ni ramai org pm untuk membeli & dptkan konsultansi drpd saya. Alhamdulillah. Antara produk2 yang berjaya dijual dengan bergaya adalah BASIC-H πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒchewaahhh πŸ˜ƒ.
.
Throwback balik kisah aku & sorang customer ni. Thank you sebab beli sekali 6 botol!!! yeehaa. Sebenarnya sblm tu aku pn tak pernah cuba lagi basic-H ni. Promote melalui pembacaan & testimoni. Baru nk bercerita tentang kebaikan Basic-H ni tiba-tiba makcik tu pulak yang share pasal pengalamannya yang memang dah berbelas tahun menggunakan Basic-H. Pergi oversea pun bawak uols. senang katanya macam-macam  boleh guna. Aku yang masih baru berbisnes shaklee pada masa itu jadi terpegun. Macam terbalik pulak kan sebab makcik tu pulak yang consult aku hahaha. Tapi bagus juga sbb dia sudi kongsi pengalaman menggunakan produk tersebut.
.
Lalu bila balik rumah apalagi meh kita cuba try test. Mula dgn cuci dapur masakku, sental kuali dan mop lantai. Semua nak try. Nampak tak ketidaksabaran aku nak tahu keberkesanan basic-H ni. Semua aku nak sental & cuci. asben pun heran rajin bebeno pulak bininya buat house cleaning di malam hari πŸ˜†
.
Dan hasilnya aummm memang puas hati. Hilang segala kotoran degil & minyak2 yang selalu tumpah kat dapo. Sendiri dah cuba & berjaya. Jadi memang yakin produk ni adalah terbaik dari jenama pencuci yg lain.


Bersinar dapur masak dengan basic h

Cuci lantai basic h

Kuali pun bole dibersihkan dengan basic hl


Apa yang bestnya dengan basic h ni?


1). PELBAGAI GUNA
 Bole guna untuk bersihkan lantai,  
 dapur, dinding, bilik air dsb.

2). DIPERBUAT DARI BAHAN ORGANIK.
Bahan utamanya adalah dari ekstrak kelapa & jagung. Jadi ianya tidak bertoksik. Yang ada kulit sensitif dan masalah ekzema bole try ni.
BAHAN UTAMA BASIC H

3). pH SEIMBANG.
Jadi tidak risau sama ada terlalu berasid @ beralkali kan. Sangat lembut pada tangan.

4). TIADA BAHAN PEWANGI & BAHAN KIMIA
Tiada bahan pewangi dan yang paling    penting tiada campuran bahan kimia yang merbahaya.

5). JIMAT
Ianya pekat jadi amatlah jimat. Contohnya bancuhan 1 sudu teh untuk 4 gelen air. haa jimat kan. Nak lebih mudah kalau nak bersihkan dinding & dapur, cairkan basic h ni letak dalam spray. Jadi senang boleh guna bila-bila masa je.

☆ bila mop lantai pulak kita takkan tergelincir sebab ia tak licin. Tak la riso jatuh bedebab nanti kan.

p/s: Orang cakap Shaklee mahal, tapi, hakikatnya lagi murah dari jenama luar sana. Ada landmark study tau untuk membuktikan produknya SEMULAJADI, SELAMAT & BERKESAN.
.
You should try, change a brand can change your life.

Selamat berhujung minggu semua. Jangan lupa saya adalah PENGEDAR SAH SHAKLEE ID 1094300. Bole wasap saya untuk sebarang pertanyaan.

www.fatinhamzah.wasap.my

#BasicH_fatinhamzah
#TeamBonusGemuk
#PolluxBiz
#PengedarShakleeMeruKlang

No comments:

Post a Comment