Sunday, October 29, 2017

Alfalfa Shaklee

ALFALFA SHAKLEE

(S) RM60.95 + Postage RM10.60
(L) 108.65 + Postage RM10.60



Apa kebaikan Alfalfa ni ye???

🌱Untuk pelangsingan dan pengurangan berat badan

🌱Untuk melancarkan pembuangan dan mengelakkan sembelit

🌱Untuk atasi masalah badan dan ketiak berbau

🌱Untuk meningkatkan kesuburan suami isteri

🌱Untuk kecantikan kulit dan jerawat

🌱Untuk allergy, sinusitis, resdung, bersin tak berhenti, eczema

🌱Untuk gastrik dan perut sensitif

🌱Mengurangkan retensi air dan garam berlebihan

🌱Mengurangkan keletihan dan kelesuan iaitu tanda asid tinggi dalam tubuh

🌱Untuk ibu berpantang dan menyusukan anak
.
Alfalfa ini adalah herba tertua & terbaik. Ada juga orang panggil alfalfa ni sebagai jamu perapat moden 😉. Ala-ala kacip fatimah katanya. Jadi yang ada masalah hubungan intim suami isteri, patut cuba alfalfa ni.

Lagi satu pernah dengar tentang badan berasid? Atau sukar hamil kerana asid tinggi dalam badan? Ini berlaku pada saya sendiri. Masalah Gastrik saya adalah penyumbang utama kepada asid yang tinggi dalam badan. Doktor pernah sarankan kepada saya agar mengambil air alkali dan makanan yang bersifat alkali bagi meneutralkan kembali asid tersebut.

Sebenarnya kalau nak mengandung pun, badan kena bersifat alkali. Kalau badan penuh asid, susah skit nak melakat. Pernah dengar cite tak pasal "tasik dayang bunting?" Kononnya kalau nak mengandung kena minum air kat tasik tu? Haa sebabnya air kat tasik tu beralkali dikelilingi oleh gua batu kapur. Jangan deknon suka suki minum air kat tasik tu. Dah la tak bertapis. Tahap kebersihannya pun kita tak tau. Mengundang bahaya tu. Bukan disebabkan tasik itu ada keramat ke apa ye, sebenarnya kandungam alkali dalam air tasik tersebut yang mungkin berkhasiat. Tapi tak pernah ada kajian yang membuktikan kesahihan keberkesanan air tersebut untuk kesuburan.

Jadi baik la kita amik suplemen Alfalfa ni.  Yang nyata ada kajian dan testimoni dari pengguna. Senang & lengkap dengan 1001 khasiat serta manfaat.

Sayangi kesihatan anda. Ikuti testimoni dari pengguna Alfalfa.




Selain itu, alfalfa ni boleh dijadikan masker muka tau. Macam nak buat? Tengok sini caranya




Nak order Klik je. Direct wasap ke saya tanpa perlu save number 😀

Fatin hamzah 0175438337
Pengedar Shaklee Meru Klang
COD: Meru, Kapar dan Setia Alam

No comments:

Post a Comment