Friday, January 5, 2018

MENINGKATKAN KESUBURAN DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

Set kesuburan shaklee


Nutrisi Untuk Kesuburan Suami Isteri
==============================

Selain kita rujuk dan amalkan petua-petua untuk dapatkan anak, kita juga perlu menambah nutrisi dalam badan untuk meningkatkan kesuburan kita agar mudah & cepat mendapat "hasil"😄



Antara Produk yang terdapat dalam Set Kesuburan ialah :

B Complex
●Bagi suami, B Complex penting untuk menjana tenaga. Paling penting B Complex bersifat anti stress. Jadi suami atau isteri lebih menikmati masa 'bersama'.
●Bagi isteri pula, amat penting mengambil B Complex untuk merancang kehamilan. Kandungan asid folik di dalamnya diperlukan untuk elak risiko spina bifida pada bayi (pembentukan tulang belakang yang tak sempurna).

Vita E
●Bagi meningkatkan kualiti sperma.
●sangat membantu.
●Menambah kiraan atau bilangan sperma & tingkat kebolehan reproduktif bagi suami.
●membantu melahirkan rasa 'bersemangat' untuk bersama pasangan masing-masing.

GLA Complex
●Penting untuk isteri bagi menghasilkan 'cecair kesuburan'.
●Cairan ini membantu memberi ruang untuk sperma terus hidup di dalam tiub fallopio hingga lima hari.
●memberi keseimbangan hormon yang memberi kesan pusingan period yang tetap dan kurangkan kesakitan ketika datang bulan. ●membantu mengecutkan cyst jika ada.

VITALEA
●memberi tenaga berpanjangan untuk suami isteri
●Kandungan Zinc yang terdapat dalam Vitalea Mempertingkatkan kualiti sperma suami.
●menambah kepekatan dan kekuatan sperma.
●Bertindak meransang perbentukan hormon testosterone juga menambah jumlah bilangan sperma.

VITAMIN C
● tingkatkan imunisasi badan pasangan suami isteri agar tidak mudah jatuh sakit.
● membantu kesihatan menyeluruh.

Set ini boleh diambil oleh suami isteri. Boleh dikongsi. So sweet 😊😊😊

Berikut dikongsikan testimoni pengguna produk shaklee untuk kesuburan dan kehamilan.






Perlukan konsultasi atau sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee, boleh hubungi saya ye

Fatin Hamzah 0175438337

http://fatinhamzah.wasap.my

Pengedar Shaklee Meru, Klang
COD: MERU, KAPAR, SETIA ALAM
Pengeposan: Seluruh Malaysia






23 comments:

  1. Perkongsian yang menarik.Suplemen shaklee ni memang sangat bagus.

    ReplyDelete
    Replies

    1. Memang bagus. Wasap saya utk pembelian

      http://fatinhamzah.wasap.my

      Delete
  2. Ramai dah dapat manfaat set kesuburan ni 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Ikhtiarlah kan.

      http://fatinhamzah.wasap.my

      Delete
  3. Ramai dah customer saya berjaya dengan set kesuburan ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..boleh bantu ramai orang kan.

      http://fatinhamzah.wasap.my

      Delete
  4. hehehe sebelum ni sy mengalami keguguran..dalam tempoh sebulan sy amalkan set hamil shaklee dengan vivix sekali.. syukur cun2 sebulan sy dianugerahkan lagi baby dalam rahim. sekrang baby salmost 5months dan sihat saja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Moga ibu dan baby akan sentiasa sihat.

      Delete
  5. syukur ramai yang berjaya hamil iktihar produk shaklee

    ReplyDelete
  6. Ramai sudah yang berjaya dapat zuriat ikhtiar dengan Set Kesuburan Shaklee 😍

    ReplyDelete
  7. Syukurrr. Kalau mau preg kena la makan suplemen kan

    ReplyDelete
  8. Sudah ramai juga berjaya hamil dengan set ini kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..saya juga salah seorangnya hi3 sekarang menunggu hari je utk deliver.

      Delete
  9. Saya pun ambil ini utk merangcang kehamilan sekarang..
    Syukut di beri rezeki positif, namun kerja saya terlalu berat xlekat lama..
    Masih amalkan ini utk usaha ank ke2 lagi 😍

    ReplyDelete
  10. Usaha kena bermula dari penjagaan diri. Insyallah dengan bantuan set ni yg di nanti jadi kenyataan. rezeki ada di mana-mana asalak kita berusaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sha allah. Ada rezeki tu. Doa dan ikhtiar dgn suplemen shaklee

      Delete
  11. Ikhtiar untuk tingkatkn kesihatan dan kesuburan, semoga beroleh rezeki. Thanks info sis

    ReplyDelete
  12. Terima kasih semua kerana sudi membaca entri saya pada kali ini. Semoga bermanfaat untuk semua.

    ReplyDelete