Thursday, December 29, 2016

BODY ADJUSTMENT

Body adjustment adalah proses di mana badan sedang menyesuaikan diri dengan produk yang diambil.

Ini berlaku apabila kita mengambil vitamin dari sumber semulajadi yang bertindak mengeluarkan toksin dan merawat kerosakan pada sel dan sistem dalam badan kita.

Proses ini membuatkan seseorang itu berasa ‘tak sedap badan’ dan mungkin demam atau mengalami sakit pinggang atau sakit kepala yang teruk.

Ini adalah tindakbalas biasa bila badan kita nak mengeluarkan toksin. Antara simptom tubuh kita sedang atau akan mengalami ‘body adjustment’ kita mungkin akan berasa:
☺πŸ˜ŠπŸ˜€πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜’πŸ˜€πŸ˜¦πŸ˜§πŸ˜²πŸ˜±πŸ˜°πŸ˜žπŸ˜ŒπŸ˜­Pening, Mual, Badan panas, Demam, Sakit kepala, Sakit pinggang, Mengantuk, Muntah-muntah, Berpinar-pinar, Ulser, Emosi terganggu dll.

Jangan Risau Kerana Ini Petanda Yang Sangat Baik. Di antara saranan untuk menghadapi situasi ini adalah:
-Minum air yang banyak — air masak/air kosong
-Cuba untuk berehat dan bertenang
-Bersabar
-Berdoa agar dipermudahkan
-Hubungi pengedar Shaklee anda untuk mendapatkan nasihat

Setelah semua toksin dikeluarkan dari sel-sel tubuh kita, ia akan mula ‘memperbaiki’nya. Hasilnya tubuh kita akan terasa lebih sihat, bertenaga, ceria dan cantik!

Landmark study untuk produk-produk shaklee. Nyata tiada kesan negatif. Cuma ada "Body Adjustment" 
 No need to be worries, it is normal πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
------------------------
Pastikan anda mendapat dos yang betul mengikut kesesuaian badan anda ok. Jadi belilah produk shaklee dari pengedar yang sah. Mereka akan guide anda. Tetapi jika anda membeli dari laman sesawang e-dagang mahupun kedai jamu, pihak shaklee tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat konsultasi cara pemakanan & penggunaan produk yang betul dan produk yang dijual telah tamat tempoh. 
-----------------------

Trusted SID 1094300
#PengedarShakleMeruKlang

No comments:

Post a Comment