HERBAL BLEND

SHARE:

HERBAL BLEND adalah krim pelbagai guna serta pujaan ramai. Sentiasa laris. Tambahan pulak krim ni Semulajadi, Selamat dan Berkesan serta PA...

HERBAL BLEND adalah krim pelbagai guna serta pujaan ramai. Sentiasa laris. Tambahan pulak krim ni Semulajadi, Selamat dan Berkesan serta PARABEN FREE!!!

APAKAH PARABEN?
.
Parabens adalah bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet. Ia digunakan untuk melawan bakteria dan kulat. Hampir semua parabens yang digunakan sebagai bahan pengawet adakah buatan manusia dan bukan dari sumber semulajadi. PARABENS boleh diserap melalui sistem kulit, darah dan penghadaman.Paraben boleh ditemui sebagai methylparaben, ethylparaben,propylparaben, butyparaben,isopropylparaben,yang terdapat dalam alat solek/ kosmetik.
.
BAHAYA PARABEN

1)Paraben ni menyerupai  hormone dan ia boleh menggangu fungsi sistem endocrine . Ia boleh menyebabkan kerosakan kepada sistem badan seperti tiroid, ovari, hypothalamus dan juga sistem peranakan lelaki

2) Penghasilan estrogen yang tidak normal akan meransang kanser payudara. Penyerapan paraben boleh mengalakkan penghasilan estrogen yang tidak normal. Ini boleh dijadikan alasan yang cukup besar untuk anda menjauhi produk yang mengandungi paraben

3)Paraben boleh memasuki salur darah walaupun hanya sapuan diatas kulit. Paraben  yang diambil melaui kulit atau sapuan adalah lebih pekat berbanding melalui minuman iaitu sebanyak 10 kali ganda.

 4)Sekiranya  mempunyai kulit yang sensitive, paraben akan menyebabkan reaksi allergi dan ruam kulit. Kebanyakkan produk penjagaan kulit mendakwa ia adalah selamat untuk kulit sensitive walaupun mengandungi paraben. Penggunaan paraben dalam kuantiti yang amat rendah, dalam jangka masa panjang boleh menyebabkan masaalah kulit yang serius.
.
KLIK ARTIKEL BERIKUT perkongsian dari Dr Noruman

HERBAL BLEND

Apa yang best tentang herbal blend ni?
✅.Bole elak gigitan nyamuk.
✅.Elok untuk ruam susu
✅.Hilangkan gatal2. Terutama bila anak2 kena cacar dan chickenpox. parut pun cepat hilang tau.
✅.tumit pecah pun ok.
✅.kalau yang ada resdung tu sapu je kat tempat yang merenyam gatai tu. in sha allah reda.

Nak order boleh pm kami ye🌼🌼🌼
================================

http://fatinhamzah.wasap.my

#herbalblend_fatinhamzah0175438337
#herbalblend_akmarnasir0125244773

COMMENTS

Name

10 fakta kelahiran,1,10 Punca Payudara Sakit Dan Membengkak,1,100% vegan,1,15 nasihat untuk umur 50 tahun,1,19 vitamin,1,20 tips tenang,1,2019,1,2020,1,3 Nutrisi Lengkap Untuk Berpuasa,1,3C,1,3C shaklee,3,5 kepentingan suplemen kepada tubuh badan kita,1,5 sebab pilih esp shaklee,1,ADAM50,1,aelalulah bercakap dengan anak,1,ahli,1,aktiviti,2,al manna,1,Alfalfa,5,AlFatehBiz,11,AlFAtehBiz founder,1,AlFatehBizFounder,5,amalan 5 perkara,1,anak lambat bercakap,1,anak permata hatiku,2,anak-anak,2,anak-anak permata hatiku.,1,anemia,1,ANGGUR MUSCADINE,1,anti-aging,1,antibodi,1,apeech delay,1,aqiem rusli,1,arabic gum,1,AS 1Malaysia,1,ASB,1,asb online,1,atasi anemia,1,atasi bell palsy,2,ATASI KAYAP DENGAN SUPLEMEN SHAKLEE,1,Atasi Masalah Resdung,1,atasi mulut berbau,1,atasi senggugut,1,autisme,1,awet muda,2,azan bayi,1,B complex shaklee,1,b-complex,1,Balik kerja on time,1,bantu masalah demam,1,banyakkan susu,1,basic H,2,basuh tangan,1,BAYI 2018,1,bcomplex,4,Bell palsy,1,beribadat,1,bersedekah,1,bertaubat,1,bestseller,1,bisikan syaitan,1,bisnes,4,bisnes shaklee,5,body,1,bonus,2,bronkitis,1,bukit malawati,1,cantik,2,CAR BONUS,1,Cara atasi anak lambat bercakap,1,CARA MENGATASI KAYAP DENGAN BERKESAN,1,carotomax,3,CASH BONUS,1,cegah kanser prostat,1,child talk,1,children,2,cinch tea mix,1,cinchtea,2,COD,1,coli baru,1,Collagen powder,1,consumer,2,CONVENTION,1,CoQ Trol Plus,2,cucuk imunisasi,1,Cukup di sini,1,dahwah tanpa henti,1,dakwah tanpa henti,1,Dato' Seri Siti Nurhaliza,1,denggi,1,detok,1,detoks,2,detox,2,diet sihat,2,Dr.Forrest,1,DTX Complex,1,Ejen Dropship Shaklee diperlukan,1,elak kanser prostat,2,elak sembelit,2,esp,7,ESP SHAKLEE,1,EUROPEAN ELDERBERRIES,2,famili,3,fatty liver,1,fikir positif,1,fokus,1,garlic,1,garliccomplex,2,gaya hidup sihat,3,Gejala-gejala HFMD,1,get clean water,1,gigi,1,GLA,3,haid tiba,1,halal,1,hamil,2,HARI RAYA EIDULFITR,1,hati bengkak,1,hati berlemak,1,herbal blend,3,herblax,2,hfmd,1,HIDUP MEMERLUKAN PERUBAHAN,1,hidup positif,1,hidup untuk kerja,1,hikmah azan,1,ibu hamil,2,ibu hebat,1,ibu menyusu,1,ibuku,1,Ikhtiar hamil,2,Imam An-Nawawi,1,imunisasi,1,imuniti,1,Indah,1,info kesihatan,2,inovatif,2,INSENTIF SHAKLEE,1,insurans takaful,1,interferons,1,istimewa,1,jadi ahli shaklee,1,jadi rakan kepada anak anda,1,jaga kebersihan,1,JAGA KESIHATAN,2,jagalah Allah,1,jalan-jalan,1,jana income,1,jana income shaklee,2,jangkitam saluran kencing,1,jangkitan pundi-pundi udara,1,jangkitan salur pernafasan,1,jantung,1,jeragat,1,jerawat,1,join,1,join ahli shaklee,1,join member shaklee,1,JOM SIHAT,1,Kaki dan Mulut HFMD,1,kalsium,2,kanak-kanak,6,Kaum ibu,1,kawal nafsu makan,1,kayap,1,Kebaikan minyak kelapa sawit,1,kebaikan vitamin E,3,Kemasukan darjah 1,1,kemasukan pra sekolah,1,kembung perut,1,kementerian kesihatan malaysia,1,kementerian pendidikan malaysia,1,kenangan,1,kencing berbuih,1,Kencing kotor,1,kencing tak lawas,1,kencing tikus,1,Kepentingan suplemen,3,kepentingan vitamin B,1,keputihan,1,kerja itu satu ibadah,1,kerja untuk hidup,1,Kesan ambil supelemen,1,kesan pakai youth,1,kesihatan,4,kesihatan sendi,1,kesuburan,2,KHUTBAH DI ARAB SAUDI,1,kolagen,1,kolestrol,3,kolestrol HDL,1,kolestrol jahat,1,kolestrol LDL,2,kreatif,2,kulit,4,KULIT ANJAL,1,kulit bersih dan sihat,1,KULIT GEBU,1,kulit wajah cantik serta awet muda,1,kurangkan sakit ketika mengandung,1,kurus,3,kuruskan badan,1,lagu,1,langkah cegah hfmd,1,lecithin,1,lelaki,1,Leptospirosis,1,like,1,luka bersalin normal,1,Luka episiotomi,1,luminous gel oil cleanser,1,lumpuh sebelah muka,1,magnesium,1,maka Allah akan menjagamu,1,Makan lebih sayur,1,makanan sihat,1,manfaat utama bcomplex,1,mari melabur,1,mari menabung,1,masalah cyst,1,Masalah fibroid,1,masalah prostat,1,master,1,mata,1,Meal shakes shaklee,1,mealshake,2,Melahirkan anak adalah satu jihad,1,melakukan kebaikan,1,membeli rumah,1,mencari kekuatan diri,1,mencari rezeki,2,mengandung,1,mengatasi masalah kolestrol dan jantung,1,mengelakkan risiko mendapat kanser,1,Mengundanh rezeki,1,MENINGKATKAN KESUBURAN,1,Menjemput rezeki,1,menyewa rumah,1,meremajakan kulit wajah,1,milk booster,1,minda fokus dan tajam,1,mitokondria,1,moisturizer,1,motivasi,16,Motivasi diri,1,muhasabah diri,1,Mulut berbau,1,MUSCADINE GRAPE,1,muzium bukit malawati,1,myASNB,1,naikkan berat badan,1,nasihat,1,nasihat untuk ibu,1,niat berpuasa,1,niat buka puasa,1,night cream,1,noriah,1,nutrien,1,nutriferon,8,nutrisi lengkap,1,Nutrisi sihat,1,omega guard,3,omegaguard,1,Online,1,organik,1,Ostematrik,1,ostematrix,2,page,1,Paras normal trigeliserida,1,pelabur bijak,1,pelaburan,1,peluang bisnes dengan Shaklee,1,pemakanan,2,pemakanan sunnah,1,penapis air,1,penapis air murah dan jimat,1,pengalaman bersalin,1,pengalaman hamil,1,pengedar,6,PENGEDAR SHAKLE MERU KLANG,15,pengedar shaklee meru klang,15,Pengedar shaklee meru klang Dr. Zubaidi,1,pengedar shaklee yabg aktif,1,pengedar shaklee yang dipercayai,1,penjagaan kulit wajah,1,Penyakit Tangan,1,peppermint ginger plus,5,perfecting skin toner,1,performance drink,2,perisai,2,Petua awet muda,1,phytocol,1,pneumonia,1,polluxbiz,2,POLYGONUM CUSPIDATUM,2,produk penjagaan baby,1,produk penjagaan kulit wajah,1,promo,6,Promo mei 2018,1,promo youth,1,Promosi shaklee,1,PUNCA DAN CARA MENGATASI KAYAP DENGAN BERKESAN,1,punca hfmd,1,PUNCA KAYAP TERJADI,1,PURPLE CARROT,2,pythocol-st,1,rabun,1,radiance c&e,1,radikal bebas,1,Radio IKIM,1,rakan responsif,1,rasa sakit ibu mengandung,1,rawat gastrik,1,rawatan kencing tikus,1,resdung,1,resipi esp barli,1,resveratrol,2,RESVERATROL mengurangkan sakit lutut dan ketidakselesaan sendi,1,sabah,1,sabar,1,sakit hamil,1,sakit lutut,3,sakit sendi,1,saraf,2,sedekah,1,segera,1,selamat berpuasa,1,selamat hari ibu,1,selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak,1,selesema dan batuk,1,sembelit,2,semulajadi,1,sentiasa berkesan,1,sentiasa mesra alam,1,sentiasa selamat,1,senyum,1,set,6,Set anemia,1,set berpantang,1,set detoks shaklee,1,set imuniti kanak-kanak,1,set kanak-kanak shaklee,1,SET KESUBURAN SHAKLEE,1,set kolestrol,1,set menyusu shaklee,1,set penyusuan,1,set prenatal,1,set senggugut shaklee,1,set subur shaklee,1,set tenaga,1,SHAKLE MERU KLANG,1,shaklee,54,shaklee baby,3,shaklee effect,1,shaklee ejen,1,shaklee meru klang,2,shopping di shaklee,1,short tour,1,si comel pipi merah,1,SID rajin,1,sihat,6,sihat dan cantik,1,silaturrahim,1,simpanan,1,sistem pelepasan,1,siti aafiyah,1,siti selamat bersalin,1,skincare,4,sokong kesihatan manyeluruh,1,solat,1,solat awal waktu,1,story,3,stress,1,stress ibu,1,sumber makanan vitamin b,1,sunway geo,1,suplemen,4,suplemen shaklee,3,suplemen terbaik untuk hamil,1,suplemen untuk kulit,1,supplement,4,syaitan perosak manusia,1,syukur,1,taman soleh,1,TAMBAH PELABURAN ADAM50 DENGAN BONUS SHAKLEE,1,tanda-tanda resdung,1,tanggungjawab ibu bapa,1,tazkirah,1,telomeres,1,tenaga,1,Testimoni,1,Testimoni berjaya hamil,1,Testimoni cinch tea mix.,1,TESTIMONI COLLAGEN POWDER SHAKLEE,1,testimoni nutriferon,1,testimoni senggugut,1,testimoni vivix,1,Testimoni youth,1,Tingkatkan Imuniti kanak-kanak,1,tingkatkan kesihatan,1,tingkatkan tenaga sel,1,tips,15,Tips banyakkan susu ibu,1,tips hilangkan mukut berbau,1,TIPS LEPASKAN DIRI DARI SEKSA KUBUR,1,tona tak sekata masalah kulit wajah,1,top,1,top 10 best seller,1,tren bukit malawati,1,TRIP,1,Trusted online seller,1,TUJUH TANDA HATI SUDAH MATI,1,tulang,1,tunngu dan respons,1,ulangkaji bab puasa,1,ulser dalam mulut,1,urutan kembung perut,1,urutan saraf,1,Ustaz Ahmad Dusuki,1,utamakan keluarga,1,vegan,1,viitamin D,1,Vita.-C,3,vitalea,2,vitamin,1,vitamin a,1,vitamin C,5,Vitamin c shaklee,1,vitamin E,1,Vitamin hati,1,vitamin ibu hamil,1,vitamin kanak-kanak,1,vitamin saraf,1,vitamin selamat,1,vitamin semulajadi,1,Vitamin tenaga,1,vitamin untuk hamil,1,vitamon,1,vivix,17,Vivix shaklee,3,WAHM,1,wanita cekal,1,wanita kuat,1,wanita tabah,1,water pitcher,1,Ya Allah ampunilah dosa-dosaku,1,Youth,5,youth activating serum,1,youth journey,1,Youth shaklee,1,youth skincare,3,
ltr
item
FATIN HAMZAH | CERITERA VITAMINKU: HERBAL BLEND
HERBAL BLEND
https://2.bp.blogspot.com/-qiR9Jd_QSsE/WYGOl-xaEYI/AAAAAAAAAuU/xr6197pZyX8cEpk-nxFDTy6s_t_uoXrwACLcBGAs/s320/FB_IMG_1501662536219.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-qiR9Jd_QSsE/WYGOl-xaEYI/AAAAAAAAAuU/xr6197pZyX8cEpk-nxFDTy6s_t_uoXrwACLcBGAs/s72-c/FB_IMG_1501662536219.jpg
FATIN HAMZAH | CERITERA VITAMINKU
https://www.fatinhamzah.com/2017/08/herbal-blend.html
https://www.fatinhamzah.com/
http://www.fatinhamzah.com/
http://www.fatinhamzah.com/2017/08/herbal-blend.html
true
3377529461045029243
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy