KENAPA SHAKLEE ISTIMEWA?

SHARE:

KENAPA SHAKLEE ISTIMEWA? Ramai yang nak tahu apa yang istimewa sangat tentang Shaklee ni. Betul ke Shaklee ada saka? Hahaha. Kenapa rama...


KENAPA SHAKLEE ISTIMEWA?

Ramai yang nak tahu apa yang istimewa sangat tentang Shaklee ni. Betul ke Shaklee ada saka? Hahaha. Kenapa ramai yang setia dengan Shaklee?

Ni sebab-sebabnya:

1. SHAKLEE HQ DI PLEASANTON, CALIFORNIA - mendapat pensijilan Climate Neutral™. Maknanya office Shaklee tu tak menjejaskan alam sekitar.  Tiada pembebasan karbon dari ibu pejabat Shaklee.

2. SEJAK 1965, produk Shaklee tak penah ditarik balik. Contohnya tak pernah ada kes rupa-rupanya dalam Shaklee ada bahan kimia penyebab sakit buah pinggang & produk ditarik balik . Produk2 banyak yang discontinued sebab :

BAHAN2 tak cukup berkualiti (ni yg best bila takde ladang, anytime boleh reject bahan mentah & cari yang lain pulak), regulation yang merepek (cthnya ada satu produk ni, KKM punya syarat 'MESTI BUAT ANIMAL TESTING' eh eh, kita mana ada buat animal testing kan? NO..NO..NO.. Sebab shaklee menekankan prinsip NATURAL, SAFE & EFFECTIVE.

3. REVIEW & TESTIMONIAL BUKAN DARI ORANG BIASA2 tapi dari celebrity macam Oprah, Gwyneth Paltrow, Rachael Ray, Pasukan Olimpik, Angkasawan NASA, penjelajah kutub & macam2 lagi korang boleh baca dalam buku Product Guide,

4. SHAKLEE BUKAN JUAL VITAMIN tapi kehidupan dan dunia yang lebih baik! Sebab tu yang benar2 mendalami Shaklee takkan rasa sampai hati nak tinggalkan Shaklee sbb Shaklee ni bukan takat jual, bukan takat duit je.... kita akan rasa lebih menghargai kehidupan, lebih appreciate bumi ni, lebih prihatin pada dunia bila betul2 mendalami Shaklee.

Boleh baca sini - http://mydreamspots.com/wp-content/uploads/2016/07/environmental-heritage-e.pdf

Kalau korang pegi Global Convention kat US, baik Roger mahupun leader2 lain dari seluruh dunia takde pun nak cerita pasal berapa juta bonus yang mereka berapa tingkat rumah diorang.... tapi macamana kehidupan mereka berubah & macamana mereka nak ubah kehidupan orang lain juga.. benda2 tentang kesihatan secara holistik. Takde suruh pun kita meniaga sampai kaya raya, buat la apa suka asalkan kaya, tak... tapi tentang bantu orang utk ubah kehidupan mereka...

Dan yang paling penting,

5. SHAKLEE ADA CLINICAL RESEARCH YANG DITERBITKAN. Banyak company suplemen yang claim diorang ada studies, tapi mostly tak dipublish pun, hanya di kalangan diorang2 je. tapi Shaklee punya research diterbitkan dalam Scientific Publication, 90 daripadanya adalah jurnal yang "peer reviewed". Kiranya GOLD STANDARD lah di kalangan jurnal2 saintifik.

& clinical research ni... suplemen tak payah buat pun sebenarnya. Ubat-ubatan yang kena buat, tapi Shaklee buat.

6. SHAKLEE GUNA BAHAN2 DARI ALAM SEMULAJADI. Bukan campur2 bahan kimia dalam lab dan taraaaaa jadi seketul vitamin, bukannnn. Semuanya datang dari alam semulajadi... daun2, akar2, pucuk2.... digabung dalam satu botol - SHAKLEE.

7. STRICT INGREDIENT TESTING - BANYAK SGT produk Shaklee dah takde di pasaran sbb masalah bahan mentah. Shaklee akan check ketulenan setiap bahan2 yang digunakan, Ladang2 yg hantar bahan2 mentah tu igt senang2 je ke boleh hantar...? nehi nehi.... Shaklee akan test dulu utk pastikan betul2 diroang ni betul2 oganik & bebas dari segala macam racun serangga, racun rumpai dan sebagainya. ehhh igt senang ke nak tanam skala besar secara organik? Kalau ada sikit trace pun Shaklee akan rejecttt. Nexttt.

8. SHAKLEE SELALU BEKERJASAMA DGN UNIVERSITI2 TERNAMA & PROFESOR2 HEBAT. Kalau baca jurnal2 dalam Health Resource tu, bukan nama saintis Shaklee je kat jurnal2 tu, tapi profesor2 dari macam2 universiti. Takkan universiti nak kerjasama kalau produk cikai kot????

That's why saya tak boleh nak tinggal Shaklee... bukannya takde orang offer buat produk sendiri, offer buat bisnes lain yg lagi lebat.... tapi prinsip tak sama. Saya ensure anak2 & family saya makan benda2 yang terbaik, takkan saya nak jual benda2 merepek asalkan untung kat orang lain kan?

Dan Shaklee mmg dah proven dgn jurnal apa bagai, takyah pening2 nak explain kat orang. (Hat haters tu toksah kisah lah. Kita bawak dia pegi jumpa Dr Gladys Block pun dia kata Profesor Emerita beli je tu :P so hat tu kita ikat tepi bayar 30 sen je sudah).

Korang masih belum jatuh hati dgn Shaklee? Mungkin korang belum kenal Shaklee. Tak kenal maka tak cinta.






COMMENTS

Name

10 fakta kelahiran,1,10 Punca Payudara Sakit Dan Membengkak,1,100% vegan,1,15 nasihat untuk umur 50 tahun,1,19 vitamin,1,20 tips tenang,1,2019,1,2020,1,3 Nutrisi Lengkap Untuk Berpuasa,1,3C,1,3C shaklee,3,5 kepentingan suplemen kepada tubuh badan kita,1,5 sebab pilih esp shaklee,1,ADAM50,1,aelalulah bercakap dengan anak,1,ahli,1,aktiviti,2,al manna,1,Alfalfa,5,AlFatehBiz,11,AlFAtehBiz founder,1,AlFatehBizFounder,5,amalan 5 perkara,1,anak lambat bercakap,1,anak permata hatiku,2,anak-anak,2,anak-anak permata hatiku.,1,anemia,1,ANGGUR MUSCADINE,1,anti-aging,1,antibodi,1,apeech delay,1,aqiem rusli,1,arabic gum,1,AS 1Malaysia,1,ASB,1,asb online,1,atasi anemia,1,atasi bell palsy,2,ATASI KAYAP DENGAN SUPLEMEN SHAKLEE,1,Atasi Masalah Resdung,1,atasi mulut berbau,1,atasi senggugut,1,autisme,1,awet muda,2,azan bayi,1,B complex shaklee,1,b-complex,1,Balik kerja on time,1,bantu masalah demam,1,banyakkan susu,1,basic H,2,basuh tangan,1,BAYI 2018,1,bcomplex,4,Bell palsy,1,beribadat,1,bersedekah,1,bertaubat,1,bestseller,1,bisikan syaitan,1,bisnes,4,bisnes shaklee,5,body,1,bonus,2,bronkitis,1,bukit malawati,1,cantik,2,CAR BONUS,1,Cara atasi anak lambat bercakap,1,CARA MENGATASI KAYAP DENGAN BERKESAN,1,carotomax,3,CASH BONUS,1,cegah kanser prostat,1,child talk,1,children,2,cinch tea mix,1,cinchtea,2,COD,1,coli baru,1,Collagen powder,1,consumer,2,CONVENTION,1,CoQ Trol Plus,2,cucuk imunisasi,1,Cukup di sini,1,dahwah tanpa henti,1,dakwah tanpa henti,1,Dato' Seri Siti Nurhaliza,1,denggi,1,detok,1,detoks,2,detox,2,diet sihat,2,Dr.Forrest,1,DTX Complex,1,Ejen Dropship Shaklee diperlukan,1,elak kanser prostat,2,elak sembelit,2,esp,7,ESP SHAKLEE,1,EUROPEAN ELDERBERRIES,2,famili,3,fatty liver,1,fikir positif,1,fokus,1,garlic,1,garliccomplex,2,gaya hidup sihat,3,Gejala-gejala HFMD,1,get clean water,1,gigi,1,GLA,3,haid tiba,1,halal,1,hamil,2,HARI RAYA EIDULFITR,1,hati bengkak,1,hati berlemak,1,herbal blend,3,herblax,2,hfmd,1,HIDUP MEMERLUKAN PERUBAHAN,1,hidup positif,1,hidup untuk kerja,1,hikmah azan,1,ibu hamil,2,ibu hebat,1,ibu menyusu,1,ibuku,1,Ikhtiar hamil,2,Imam An-Nawawi,1,imunisasi,1,imuniti,1,Indah,1,info kesihatan,2,inovatif,2,INSENTIF SHAKLEE,1,insurans takaful,1,interferons,1,istimewa,1,jadi ahli shaklee,1,jadi rakan kepada anak anda,1,jaga kebersihan,1,JAGA KESIHATAN,2,jagalah Allah,1,jalan-jalan,1,jana income,1,jana income shaklee,2,jangkitam saluran kencing,1,jangkitan pundi-pundi udara,1,jangkitan salur pernafasan,1,jantung,1,jeragat,1,jerawat,1,join,1,join ahli shaklee,1,join member shaklee,1,JOM SIHAT,1,Kaki dan Mulut HFMD,1,kalsium,2,kanak-kanak,6,Kaum ibu,1,kawal nafsu makan,1,kayap,1,Kebaikan minyak kelapa sawit,1,kebaikan vitamin E,3,Kemasukan darjah 1,1,kemasukan pra sekolah,1,kembung perut,1,kementerian kesihatan malaysia,1,kementerian pendidikan malaysia,1,kenangan,1,kencing berbuih,1,Kencing kotor,1,kencing tak lawas,1,kencing tikus,1,Kepentingan suplemen,3,kepentingan vitamin B,1,keputihan,1,kerja itu satu ibadah,1,kerja untuk hidup,1,Kesan ambil supelemen,1,kesan pakai youth,1,kesihatan,4,kesihatan sendi,1,kesuburan,2,KHUTBAH DI ARAB SAUDI,1,kolagen,1,kolestrol,3,kolestrol HDL,1,kolestrol jahat,1,kolestrol LDL,2,kreatif,2,kulit,4,KULIT ANJAL,1,kulit bersih dan sihat,1,KULIT GEBU,1,kulit wajah cantik serta awet muda,1,kurangkan sakit ketika mengandung,1,kurus,3,kuruskan badan,1,lagu,1,langkah cegah hfmd,1,lecithin,1,lelaki,1,Leptospirosis,1,like,1,luka bersalin normal,1,Luka episiotomi,1,luminous gel oil cleanser,1,lumpuh sebelah muka,1,magnesium,1,maka Allah akan menjagamu,1,Makan lebih sayur,1,makanan sihat,1,manfaat utama bcomplex,1,mari melabur,1,mari menabung,1,masalah cyst,1,Masalah fibroid,1,masalah prostat,1,master,1,mata,1,Meal shakes shaklee,1,mealshake,2,Melahirkan anak adalah satu jihad,1,melakukan kebaikan,1,membeli rumah,1,mencari kekuatan diri,1,mencari rezeki,2,mengandung,1,mengatasi masalah kolestrol dan jantung,1,mengelakkan risiko mendapat kanser,1,Mengundanh rezeki,1,MENINGKATKAN KESUBURAN,1,Menjemput rezeki,1,menyewa rumah,1,meremajakan kulit wajah,1,milk booster,1,minda fokus dan tajam,1,mitokondria,1,moisturizer,1,motivasi,16,Motivasi diri,1,muhasabah diri,1,Mulut berbau,1,MUSCADINE GRAPE,1,muzium bukit malawati,1,myASNB,1,naikkan berat badan,1,nasihat,1,nasihat untuk ibu,1,niat berpuasa,1,niat buka puasa,1,night cream,1,noriah,1,nutrien,1,nutriferon,8,nutrisi lengkap,1,Nutrisi sihat,1,omega guard,3,omegaguard,1,Online,1,organik,1,Ostematrik,1,ostematrix,2,page,1,Paras normal trigeliserida,1,pelabur bijak,1,pelaburan,1,peluang bisnes dengan Shaklee,1,pemakanan,2,pemakanan sunnah,1,penapis air,1,penapis air murah dan jimat,1,pengalaman bersalin,1,pengalaman hamil,1,pengedar,6,PENGEDAR SHAKLE MERU KLANG,15,pengedar shaklee meru klang,15,Pengedar shaklee meru klang Dr. Zubaidi,1,pengedar shaklee yabg aktif,1,pengedar shaklee yang dipercayai,1,penjagaan kulit wajah,1,Penyakit Tangan,1,peppermint ginger plus,5,perfecting skin toner,1,performance drink,2,perisai,2,Petua awet muda,1,phytocol,1,pneumonia,1,polluxbiz,2,POLYGONUM CUSPIDATUM,2,produk penjagaan baby,1,produk penjagaan kulit wajah,1,promo,6,Promo mei 2018,1,promo youth,1,Promosi shaklee,1,PUNCA DAN CARA MENGATASI KAYAP DENGAN BERKESAN,1,punca hfmd,1,PUNCA KAYAP TERJADI,1,PURPLE CARROT,2,pythocol-st,1,rabun,1,radiance c&e,1,radikal bebas,1,Radio IKIM,1,rakan responsif,1,rasa sakit ibu mengandung,1,rawat gastrik,1,rawatan kencing tikus,1,resdung,1,resipi esp barli,1,resveratrol,2,RESVERATROL mengurangkan sakit lutut dan ketidakselesaan sendi,1,sabah,1,sabar,1,sakit hamil,1,sakit lutut,3,sakit sendi,1,saraf,2,sedekah,1,segera,1,selamat berpuasa,1,selamat hari ibu,1,selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak,1,selesema dan batuk,1,sembelit,2,semulajadi,1,sentiasa berkesan,1,sentiasa mesra alam,1,sentiasa selamat,1,senyum,1,set,6,Set anemia,1,set berpantang,1,set detoks shaklee,1,set imuniti kanak-kanak,1,set kanak-kanak shaklee,1,SET KESUBURAN SHAKLEE,1,set kolestrol,1,set menyusu shaklee,1,set penyusuan,1,set prenatal,1,set senggugut shaklee,1,set subur shaklee,1,set tenaga,1,SHAKLE MERU KLANG,1,shaklee,54,shaklee baby,3,shaklee effect,1,shaklee ejen,1,shaklee meru klang,2,shopping di shaklee,1,short tour,1,si comel pipi merah,1,SID rajin,1,sihat,6,sihat dan cantik,1,silaturrahim,1,simpanan,1,sistem pelepasan,1,siti aafiyah,1,siti selamat bersalin,1,skincare,4,sokong kesihatan manyeluruh,1,solat,1,solat awal waktu,1,story,3,stress,1,stress ibu,1,sumber makanan vitamin b,1,sunway geo,1,suplemen,4,suplemen shaklee,3,suplemen terbaik untuk hamil,1,suplemen untuk kulit,1,supplement,4,syaitan perosak manusia,1,syukur,1,taman soleh,1,TAMBAH PELABURAN ADAM50 DENGAN BONUS SHAKLEE,1,tanda-tanda resdung,1,tanggungjawab ibu bapa,1,tazkirah,1,telomeres,1,tenaga,1,Testimoni,1,Testimoni berjaya hamil,1,Testimoni cinch tea mix.,1,TESTIMONI COLLAGEN POWDER SHAKLEE,1,testimoni nutriferon,1,testimoni senggugut,1,testimoni vivix,1,Testimoni youth,1,Tingkatkan Imuniti kanak-kanak,1,tingkatkan kesihatan,1,tingkatkan tenaga sel,1,tips,15,Tips banyakkan susu ibu,1,tips hilangkan mukut berbau,1,TIPS LEPASKAN DIRI DARI SEKSA KUBUR,1,tona tak sekata masalah kulit wajah,1,top,1,top 10 best seller,1,tren bukit malawati,1,TRIP,1,Trusted online seller,1,TUJUH TANDA HATI SUDAH MATI,1,tulang,1,tunngu dan respons,1,ulangkaji bab puasa,1,ulser dalam mulut,1,urutan kembung perut,1,urutan saraf,1,Ustaz Ahmad Dusuki,1,utamakan keluarga,1,vegan,1,viitamin D,1,Vita.-C,3,vitalea,2,vitamin,1,vitamin a,1,vitamin C,5,Vitamin c shaklee,1,vitamin E,1,Vitamin hati,1,vitamin ibu hamil,1,vitamin kanak-kanak,1,vitamin saraf,1,vitamin selamat,1,vitamin semulajadi,1,Vitamin tenaga,1,vitamin untuk hamil,1,vitamon,1,vivix,17,Vivix shaklee,3,WAHM,1,wanita cekal,1,wanita kuat,1,wanita tabah,1,water pitcher,1,Ya Allah ampunilah dosa-dosaku,1,Youth,5,youth activating serum,1,youth journey,1,Youth shaklee,1,youth skincare,3,
ltr
item
FATIN HAMZAH | CERITERA VITAMINKU: KENAPA SHAKLEE ISTIMEWA?
KENAPA SHAKLEE ISTIMEWA?
https://3.bp.blogspot.com/-r7lAYFhUUxM/WZr1LSqimjI/AAAAAAAAA5s/gtfCqrXzv9ceDieEi78DO550wZ8kxMYnACLcBGAs/s320/FB_IMG_1503092102389.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-r7lAYFhUUxM/WZr1LSqimjI/AAAAAAAAA5s/gtfCqrXzv9ceDieEi78DO550wZ8kxMYnACLcBGAs/s72-c/FB_IMG_1503092102389.jpg
FATIN HAMZAH | CERITERA VITAMINKU
https://www.fatinhamzah.com/2017/10/kenapa-shaklee-istimewa.html
https://www.fatinhamzah.com/
http://www.fatinhamzah.com/
http://www.fatinhamzah.com/2017/10/kenapa-shaklee-istimewa.html
true
3377529461045029243
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy