Thursday, October 5, 2017

Promo Oktober 2017 - ESP

Promo Oktober 2017.


Beli 4 botol ESP jimat 5%.
Pengguna tegar ESP pasti takkan lepaskan peluang ini.

Jom dapatkannya. ESP ni produk laku keras. Cepat habis. Nak pulak ada promosi. Jangan nanti menangis di bucu katil kalau out of stock ye 😂😂😂

ESP ini merupakan sumber protein yang berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Soya Shaklee amat berbeza dengan soya yang dijual di luar sana kerana genetik soyanya tidak diubah (Non GMO).

Apa kebaikan ESP Shaklee ni?
1) Awet Muda – Asid Amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.

2) Baik untuk Hormon – kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones. Fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.

3) Baik untuk Prostat – Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti berupaya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat.

4) Meremajakan Kulit – Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, mempercepatkan sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.

5) Pembekal Tenaga – Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan.

6) Membaiki masalah Pigmentasi seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.

7) Meningkatkan Memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.

Jom kita lihat testimoni best tentang ESP soya Shaklee ni

Rojer che fatin kalau berminat
📞 http://fatinhamzah.wasap.my

#esp_fatinhamzah
#PengedarShakleeMeeuKlang

No comments:

Post a Comment