Thursday, November 2, 2017

KESAN AMBIL VIVIX SHAKLEE

3 KESAN UTAMA PENGGUNA VIVIX SHAKLEE



Ada orang tanya "Makan Vivix Ada Kesan Sampingan Tak?" 

Pasti la ada uols. Vivix ni Top 10 best seller tau.

Pengguna-vivix
Kami pengguna vivix. Dengan vivix kami rasa lebih sihat.

Ok, ini adalah di antara kesan bagi mereka yang ambil vivix:

1.  MENGANTUK, LETIH DAN PENIN KEPALA.

Bagi mereka yang mempunyai masalah kesihatan,  badan kita mungkin akan menunjukkan beberapa tindak balas seperti mengantuk, letih dan pening kepala. Itu sebenarnya adalah “body adjustment”. Maknanya badan sedang menyesuaikan diri dengan vivix. Tak perlu risau. Selalunya selepas 3 hari dah ok.

2.  KELIHATAN LEBIH MUDA

Anda akan kelihatan lebih muda berbanding usia. Awet muda tu. Kenapa? Vivix ni mampu bertindak sehingga ke peringkat sel DNA. Ia memperbaiki dan memberikan tenaga kepada sel. Jadi apabila sel badan sihat, maka badan akan lebih sihat. Jadi aura awet muda tu terpancar di wajah. Tengoklah wajah pengguna tegar vivix ni. Cantik kan.

Awet-muda-dengan-vivix
Kulit muka akan lebih flawless, glowing dan sihat. Katakan selamat jalan romeo kepada jeragat, blackhead, whitehead dan kutil kat muka tu.  Kini kulit akan lebih sihat dan bersih dengan vivix.

3.  LEBIH BERTENAGA.

Kita akan rasa badan lebih ringan dan bertenaga. Very energetics uols. Sangat sesuai dimakan ketika dalam pantang. Mak-mak yang baru bersalin tu akan rasa lebih segar dan bertenaga. Luka jahitan pun cepat sembuh. Bila mak-mak sihat, bayi pun turut sama sihat kan.

Read more: 3 tips untuk hidup sihat dan hebat

Ini ada lagi testimoni daripada pengguna vivix untuk perkongsian bersama.


Testimoni-kencing-berbuih-vivix
Testimoni kencing berbuih dapat diatasi dengan pengambilan vivix

Testimoni-fibroid-cyst-vivix
Testimoni masalah fibroid dan cyst dibantu oleh vivix

Testimoni-saraf-vivix
Testimoni vivix membantu atasi masalah saraf

Sakit-lutut-dan-vivix
Sakit lutut dan vivix

Awet-muda-dan-vivix
Awet muda dan vivix

Nak order vivix contact je che fatin di talian 0175438337.

Fatin Hamzah
Pengedar Shaklee Meru, Klang
Cod Meru, Kapar dan Setia Alam


No comments:

Post a Comment