Thursday, March 8, 2018

Atasi Masalah Kulit Wajah dengan YOUTH Skincare


PROMOSI MAC 2018 ~ YOUTH SHAKLEE



Di antara KEISTIMEWAAN YOUTH adalah:

💚100% VEGAN - diekstrak dari tumbuh-tumbuhan sahaja

💚Diuji oleh dermatologist - pakar kulit

💚Diuji oleh Oftalmologist - pakar mata

💚Non-Comedogenic - tak menyumbatkan liang pori-pori

💚Hipoalergenik - selamat dan baik untuk semua jenis kulit terutamanya yang alergik dan sensitif

💚Bebas dari 1500 bahan kimia yang merbahaya yang banyak digunakan produk lain

💚Tidak diuji ke atas haiwan

💚Mengambil masa selama 8 tahun kajian untuk menghasilkan YOUTH

💚Ada 8 patent telah diperoleh & 8 lagi pendings patent

💚Lengkap dengan KEPUTUSAN KLINIKAL 100% BERKESAN.

Keputusan klinikal menunjukkan
✔100% daripada wanita yang mengikuti kajian ni terbukti kulitnya menjadi lebih muda berbanding sebelumnya, hanya dalam tempoh 7 hari sahaja
✔2/3 wanita berjaya menjadikan kulit mereka lebih muda 10 tahun dari usia yang sebenar.

HEBAT kan YOUTH SKINCARE ni. Patutlah menjadi  viral dan dalam tempoh 3 hari sahaja, 500 set telah terjual. Mujur che fatin sempat beli dan tergolong dalam 500 orang yang bertuah tu hihihi. Alhamdulillah.

Ok, apa yang ada dalam SET YOUTH tu?

YOUTH ada 6 item kesemuanya iaitu:
1. Luminous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. YOUTH Activating Serum
4. Age Defense Moisturizer
5. Advanced Renewal Night Cream
6. Radiance C+E




Bulan ni Shaklee bagi promo yang sangat BEST! PERCUMA Radiance C+E dengan setiap pembelian Set Intensive Treatment &  Repair.



Kalau nak tahu, Radiance C+E ni la yang power untuk:
 1..menggebukan kulit,
 2. kurangkan garis halus dan kedutan,
3. hilangkan pigmentasi,
4.  baiki tekstur kulit,
 5. sekatakan tona kulit😍.





Himpunan TESTIMONI YOUTH boleh rujuk kat bawah ni.









Jom order 👉Youth intensive and repair set👈

UNBOXING YOUTH

Fatin Hamzah 1094300
Pengedar Shaklee anda
Pengedar YOUTH anda
Ummi suka sihat dan cantik sebab CANTIK ITU SIHAT.

2 comments:

  1. Jom dapatkan youth. Pre order sekarang


    http://fatinhamzah.wasap.my

    ReplyDelete