OK KE BISNES SHAKLEE NI

SHARE:

OK KE BISNES SHAKLEE NI? Tentulah ok. Jom tengok kami membeli-belah di Shaklee Office, Sunway Geo Senang untuk parking dan tak jem ...

OK KE BISNES SHAKLEE NI?

Tentulah ok. Jom tengok kami membeli-belah di Shaklee Office, Sunway Geo

Senang untuk parking dan tak jem

Saya suka tempat HO yang baru ni berbanding yang dulu kerana nak menuju ke Sunway Geo ni kurang jem dan  senang nak parking. Tapi kadangkala bergantung pada traffic jugak. Jadi pilihlah masa yang sesuai.

Shaklee-Sunway-geo
Shaklee HO, Sunway Geo Tower


Jarak dan tol

Tapi duit tol la pulak, ada mahai sikit. Kalau dari Meru, Klang ni pergi balik tolnya mau dekat RM20. Jarak perjalanan lebih kurang 30km selama 30 minit. Jadi bila restock tu amiklah stok banyak-banyak barulah berbaloi.

Jarak-meruklang-ke-shaklee-geo-sunway
Jarak Meru Klang ke Shaklee Geo Sunway

Wajib selfie

Bila berkunjung ke sini tak sah kalau tak berselpie euwww hahaha. Amik aura positif kan. Rasa bersemangat bila berada dalam HO ni.

Pengedar-youth-shaklee-meru-klang
Youth Shaklee pilihan saya

Pengedar-shaklee-meru-klang
Vivix sangat banyak manfaatnya

Pengedar-shaklee-meru-klang
Saya menggunakan suplemen vitamin Shaklee

Pengedar-shaklee-meru-klang
Shaklee Baby adalah produk terbaik untuk bayi anda


Ruangan bermain untuk kanak-kanak

Anak-anak pun suka. Ada disediakan tempat untuk bermain walaupun agak kecil. Tapi bolehlah untuk elak diaorang dari bosan menunggu umminya bershoping.

Ruangan menunggu dan perbincangan

Disediakan juga ruangan menunggu dan perbincangan. Ada laptop dan plug disediakan. Jadi bolehlah mengecas telefon mahupun laptop.

Shaklee-geo-sunway
Laptop disediakan untuk kegunaan ahli shaklee

Shaklee-geo-sunway
Ruangan menunggu disediakan

Ruangan perbincangan disediakan

Tempat yang friendly user

Di tempat yang baru ni kita boleh amik bakul dan pilih sendiri vitamin atau produk yang kita nak. Lebih friendly tempat ni berbanding dulu. Anak-anak pun boleh bantu. Dah kenal vitamin diorang mesti ada omega dan vitalea for children.

Anak-suka-vitamin-shaklee
Anak-anak suka shopping di shaklee


Anak-suka-pergi-shaklee
Anak suka pergi shaklee

Parking berbayar yang murah

Dah selesai membeli-belah, jom kita pulang. Tapi sebelum tu jangan lupa bayar parking. RM1 jer. Haa jangan lupa pulak untuk bawak sekali tiket parking. Nanti tak pasal-pasal kena turun ambik. Kan dah penat.

End of shopping

Selesai shopping moh kita balik rumah tapi sebelum tu kena COD barang yang dipesan oleh customer. Kali ni delivery ke Kg Nenas, Jalan Kopi. Bila tanya customer, mana dapat nombor saya? Incik google la yang kasi. Wow terima kasih banyak-banyak incik google.

Jika anda mahukan sebarang produk berkaitan dengan shaklee janganlah malu dan segan untuk menghubungi saya di talian http://fatinhamzah.wasap.my
atau 0175438337.


Saya Fatin Hamzah adalah pengedar shaklee yang sah dengan ID 1094300 bergiat aktif di kawasan Meru, Kapar dan Setia Alam. Saya sedia membantu anda.


Jom join team AlFatehBiz. Daftar ahli hanya RM68.90. Tak perlu simpan stok banyak-banyak sampai kena buat loan ye. RM68.90 jer. Kalau tak boleh nak buat COD, buat urusan online je dan pengeposan pun shaklee yang uruskan.  Tak perlu ada kedai pun.

Jadi dari duduk sesaje depan tepon, moh ler kite berbisnes. Bole jugak jana pendapatan keluarga kan.


Pengedar-shaklee-meru-klang
Pengedar shaklee 1094300


See you in the next entry. Thank you for reading. 

Ummi kepada 4 orang anak yang tulis.
Happy shopping at Shaklee.













COMMENTS

Name

10 fakta kelahiran,1,10 Punca Payudara Sakit Dan Membengkak,1,100% vegan,1,15 nasihat untuk umur 50 tahun,1,19 vitamin,1,20 tips tenang,1,2019,1,2020,1,3 Nutrisi Lengkap Untuk Berpuasa,1,3C,1,3C shaklee,3,5 kepentingan suplemen kepada tubuh badan kita,1,5 sebab pilih esp shaklee,1,ADAM50,1,aelalulah bercakap dengan anak,1,ahli,1,aktiviti,2,al manna,1,Alfalfa,5,AlFatehBiz,11,AlFAtehBiz founder,1,AlFatehBizFounder,5,amalan 5 perkara,1,anak lambat bercakap,1,anak permata hatiku,2,anak-anak,2,anak-anak permata hatiku.,1,anemia,1,ANGGUR MUSCADINE,1,anti-aging,1,antibodi,1,apeech delay,1,aqiem rusli,1,arabic gum,1,AS 1Malaysia,1,ASB,1,asb online,1,atasi anemia,1,atasi bell palsy,2,ATASI KAYAP DENGAN SUPLEMEN SHAKLEE,1,Atasi Masalah Resdung,1,atasi mulut berbau,1,atasi senggugut,1,autisme,1,awet muda,2,azan bayi,1,B complex shaklee,1,b-complex,1,Balik kerja on time,1,bantu masalah demam,1,banyakkan susu,1,basic H,2,basuh tangan,1,BAYI 2018,1,bcomplex,4,Bell palsy,1,beribadat,1,bersedekah,1,bertaubat,1,bestseller,1,bisikan syaitan,1,bisnes,4,bisnes shaklee,5,body,1,bonus,2,bronkitis,1,bukit malawati,1,cantik,2,CAR BONUS,1,Cara atasi anak lambat bercakap,1,CARA MENGATASI KAYAP DENGAN BERKESAN,1,carotomax,3,CASH BONUS,1,cegah kanser prostat,1,child talk,1,children,2,cinch tea mix,1,cinchtea,2,COD,1,coli baru,1,Collagen powder,1,consumer,2,CONVENTION,1,CoQ Trol Plus,2,cucuk imunisasi,1,Cukup di sini,1,dahwah tanpa henti,1,dakwah tanpa henti,1,Dato' Seri Siti Nurhaliza,1,denggi,1,detok,1,detoks,2,detox,2,diet sihat,2,Dr.Forrest,1,DTX Complex,1,Ejen Dropship Shaklee diperlukan,1,elak kanser prostat,2,elak sembelit,2,esp,7,ESP SHAKLEE,1,EUROPEAN ELDERBERRIES,2,famili,3,fatty liver,1,fikir positif,1,fokus,1,garlic,1,garliccomplex,2,gaya hidup sihat,3,Gejala-gejala HFMD,1,get clean water,1,gigi,1,GLA,3,haid tiba,1,halal,1,hamil,2,HARI RAYA EIDULFITR,1,hati bengkak,1,hati berlemak,1,herbal blend,3,herblax,2,hfmd,1,HIDUP MEMERLUKAN PERUBAHAN,1,hidup positif,1,hidup untuk kerja,1,hikmah azan,1,ibu hamil,2,ibu hebat,1,ibu menyusu,1,ibuku,1,Ikhtiar hamil,2,Imam An-Nawawi,1,imunisasi,1,imuniti,1,Indah,1,info kesihatan,2,inovatif,2,INSENTIF SHAKLEE,1,insurans takaful,1,interferons,1,istimewa,1,jadi ahli shaklee,1,jadi rakan kepada anak anda,1,jaga kebersihan,1,JAGA KESIHATAN,2,jagalah Allah,1,jalan-jalan,1,jana income,1,jana income shaklee,2,jangkitam saluran kencing,1,jangkitan pundi-pundi udara,1,jangkitan salur pernafasan,1,jantung,1,jeragat,1,jerawat,1,join,1,join ahli shaklee,1,join member shaklee,1,JOM SIHAT,1,Kaki dan Mulut HFMD,1,kalsium,2,kanak-kanak,6,Kaum ibu,1,kawal nafsu makan,1,kayap,1,Kebaikan minyak kelapa sawit,1,kebaikan vitamin E,3,Kemasukan darjah 1,1,kemasukan pra sekolah,1,kembung perut,1,kementerian kesihatan malaysia,1,kementerian pendidikan malaysia,1,kenangan,1,kencing berbuih,1,Kencing kotor,1,kencing tak lawas,1,kencing tikus,1,Kepentingan suplemen,3,kepentingan vitamin B,1,keputihan,1,kerja itu satu ibadah,1,kerja untuk hidup,1,Kesan ambil supelemen,1,kesan pakai youth,1,kesihatan,4,kesihatan sendi,1,kesuburan,2,KHUTBAH DI ARAB SAUDI,1,kolagen,1,kolestrol,3,kolestrol HDL,1,kolestrol jahat,1,kolestrol LDL,2,kreatif,2,kulit,4,KULIT ANJAL,1,kulit bersih dan sihat,1,KULIT GEBU,1,kulit wajah cantik serta awet muda,1,kurangkan sakit ketika mengandung,1,kurus,3,kuruskan badan,1,lagu,1,langkah cegah hfmd,1,lecithin,1,lelaki,1,Leptospirosis,1,like,1,luka bersalin normal,1,Luka episiotomi,1,luminous gel oil cleanser,1,lumpuh sebelah muka,1,magnesium,1,maka Allah akan menjagamu,1,Makan lebih sayur,1,makanan sihat,1,manfaat utama bcomplex,1,mari melabur,1,mari menabung,1,masalah cyst,1,Masalah fibroid,1,masalah prostat,1,master,1,mata,1,Meal shakes shaklee,1,mealshake,2,Melahirkan anak adalah satu jihad,1,melakukan kebaikan,1,membeli rumah,1,mencari kekuatan diri,1,mencari rezeki,2,mengandung,1,mengatasi masalah kolestrol dan jantung,1,mengelakkan risiko mendapat kanser,1,Mengundanh rezeki,1,MENINGKATKAN KESUBURAN,1,Menjemput rezeki,1,menyewa rumah,1,meremajakan kulit wajah,1,milk booster,1,minda fokus dan tajam,1,mitokondria,1,moisturizer,1,motivasi,16,Motivasi diri,1,muhasabah diri,1,Mulut berbau,1,MUSCADINE GRAPE,1,muzium bukit malawati,1,myASNB,1,naikkan berat badan,1,nasihat,1,nasihat untuk ibu,1,niat berpuasa,1,niat buka puasa,1,night cream,1,noriah,1,nutrien,1,nutriferon,8,nutrisi lengkap,1,Nutrisi sihat,1,omega guard,3,omegaguard,1,Online,1,organik,1,Ostematrik,1,ostematrix,2,page,1,Paras normal trigeliserida,1,pelabur bijak,1,pelaburan,1,peluang bisnes dengan Shaklee,1,pemakanan,2,pemakanan sunnah,1,penapis air,1,penapis air murah dan jimat,1,pengalaman bersalin,1,pengalaman hamil,1,pengedar,6,PENGEDAR SHAKLE MERU KLANG,15,pengedar shaklee meru klang,15,Pengedar shaklee meru klang Dr. Zubaidi,1,pengedar shaklee yabg aktif,1,pengedar shaklee yang dipercayai,1,penjagaan kulit wajah,1,Penyakit Tangan,1,peppermint ginger plus,5,perfecting skin toner,1,performance drink,2,perisai,2,Petua awet muda,1,phytocol,1,pneumonia,1,polluxbiz,2,POLYGONUM CUSPIDATUM,2,produk penjagaan baby,1,produk penjagaan kulit wajah,1,promo,6,Promo mei 2018,1,promo youth,1,Promosi shaklee,1,PUNCA DAN CARA MENGATASI KAYAP DENGAN BERKESAN,1,punca hfmd,1,PUNCA KAYAP TERJADI,1,PURPLE CARROT,2,pythocol-st,1,rabun,1,radiance c&e,1,radikal bebas,1,Radio IKIM,1,rakan responsif,1,rasa sakit ibu mengandung,1,rawat gastrik,1,rawatan kencing tikus,1,resdung,1,resipi esp barli,1,resveratrol,2,RESVERATROL mengurangkan sakit lutut dan ketidakselesaan sendi,1,sabah,1,sabar,1,sakit hamil,1,sakit lutut,3,sakit sendi,1,saraf,2,sedekah,1,segera,1,selamat berpuasa,1,selamat hari ibu,1,selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak,1,selesema dan batuk,1,sembelit,2,semulajadi,1,sentiasa berkesan,1,sentiasa mesra alam,1,sentiasa selamat,1,senyum,1,set,6,Set anemia,1,set berpantang,1,set detoks shaklee,1,set imuniti kanak-kanak,1,set kanak-kanak shaklee,1,SET KESUBURAN SHAKLEE,1,set kolestrol,1,set menyusu shaklee,1,set penyusuan,1,set prenatal,1,set senggugut shaklee,1,set subur shaklee,1,set tenaga,1,SHAKLE MERU KLANG,1,shaklee,54,shaklee baby,3,shaklee effect,1,shaklee ejen,1,shaklee meru klang,2,shopping di shaklee,1,short tour,1,si comel pipi merah,1,SID rajin,1,sihat,6,sihat dan cantik,1,silaturrahim,1,simpanan,1,sistem pelepasan,1,siti aafiyah,1,siti selamat bersalin,1,skincare,4,sokong kesihatan manyeluruh,1,solat,1,solat awal waktu,1,story,3,stress,1,stress ibu,1,sumber makanan vitamin b,1,sunway geo,1,suplemen,4,suplemen shaklee,3,suplemen terbaik untuk hamil,1,suplemen untuk kulit,1,supplement,4,syaitan perosak manusia,1,syukur,1,taman soleh,1,TAMBAH PELABURAN ADAM50 DENGAN BONUS SHAKLEE,1,tanda-tanda resdung,1,tanggungjawab ibu bapa,1,tazkirah,1,telomeres,1,tenaga,1,Testimoni,1,Testimoni berjaya hamil,1,Testimoni cinch tea mix.,1,TESTIMONI COLLAGEN POWDER SHAKLEE,1,testimoni nutriferon,1,testimoni senggugut,1,testimoni vivix,1,Testimoni youth,1,Tingkatkan Imuniti kanak-kanak,1,tingkatkan kesihatan,1,tingkatkan tenaga sel,1,tips,15,Tips banyakkan susu ibu,1,tips hilangkan mukut berbau,1,TIPS LEPASKAN DIRI DARI SEKSA KUBUR,1,tona tak sekata masalah kulit wajah,1,top,1,top 10 best seller,1,tren bukit malawati,1,TRIP,1,Trusted online seller,1,TUJUH TANDA HATI SUDAH MATI,1,tulang,1,tunngu dan respons,1,ulangkaji bab puasa,1,ulser dalam mulut,1,urutan kembung perut,1,urutan saraf,1,Ustaz Ahmad Dusuki,1,utamakan keluarga,1,vegan,1,viitamin D,1,Vita.-C,3,vitalea,2,vitamin,1,vitamin a,1,vitamin C,5,Vitamin c shaklee,1,vitamin E,1,Vitamin hati,1,vitamin ibu hamil,1,vitamin kanak-kanak,1,vitamin saraf,1,vitamin selamat,1,vitamin semulajadi,1,Vitamin tenaga,1,vitamin untuk hamil,1,vitamon,1,vivix,17,Vivix shaklee,3,WAHM,1,wanita cekal,1,wanita kuat,1,wanita tabah,1,water pitcher,1,Ya Allah ampunilah dosa-dosaku,1,Youth,5,youth activating serum,1,youth journey,1,Youth shaklee,1,youth skincare,3,
ltr
item
FATIN HAMZAH | CERITERA VITAMINKU: OK KE BISNES SHAKLEE NI
OK KE BISNES SHAKLEE NI
https://4.bp.blogspot.com/-wGFKIL-8dT8/WrtxsSgIfOI/AAAAAAAACjU/8iyZqPbns682cLLc3OwbkRmagG6Z8bpRgCLcBGAs/s320/IMG_20180328_184027.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-wGFKIL-8dT8/WrtxsSgIfOI/AAAAAAAACjU/8iyZqPbns682cLLc3OwbkRmagG6Z8bpRgCLcBGAs/s72-c/IMG_20180328_184027.JPG
FATIN HAMZAH | CERITERA VITAMINKU
https://www.fatinhamzah.com/2018/03/ok-ke-bisnes-shaklee-ni.html
https://www.fatinhamzah.com/
http://www.fatinhamzah.com/
http://www.fatinhamzah.com/2018/03/ok-ke-bisnes-shaklee-ni.html
true
3377529461045029243
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy