Wednesday, April 4, 2018

ADA APA DENGAN SHAKLEE?


ADA APA DENGAN BISNES SHAKLEE?

Buat la bisnes OEM. Keluarkanlah produk & jenama sendiri. Lagi untung, lagi cepat kaya maaa. Ada syarikat yang akan uruskan semuanya dari buat formula, R&D & packaging. Wow senang kan. Janji ada duit, bayar dan terus tepek nama kita. Tadaaa keluar dah kan brand kita sendiri. Malah walaupun dia owner produk tapi adakalanya dia sendiri tak guna pun produk tu.

KLIK KENAPA PILIH BISNES SHAKLEE? Shaklee adalah bisnes terbaik pilihan saya.

SHAKLEE ADALAH BERBEZA.

Sebagai pengedar, kami didedahkan untuk menjalani kehidupan yang seimbang, menjaga kesihatan serta mengamalkan pemakanan dan gaya hidup yang sihat.

👉 SHAKLEE ada landmark study, ujian klinikal yang tidak melibatkan haiwan, penyelidikan berterusan dan pelbagai jurnalnya telah diterbitkan. 

Shaklee memang berbeza


Dr-Forrest-C-Shaklee
Dr Forrest C Shaklee adalah pengasas vitamin dan syarikat shaklee

  • SHAKLEE ADALAH SELAMAT

- saintis shaklee telah membuat kajian di segenap pelusuk dunia bagi mencari sumber ramuan asli semulajadi.
- tiada bahan terlarang, tiada pewarna, tiada sebarang jenis lemak dan tidak mengandungi pemanis atau perisa tiruan.
- setiap produk shaklee dijamin 100% selamat digunakan Haji Roslan story


  • SHAKLEE SENTIASA BERKESAN

- dijamin tahap keberkesanan yang efektif.
- shaklee telah berusaha keras untuk memastikan produknya berkesan.
- US$300 juta telah dilaburkan di dalam pembangunan produk dan ujikaji.
- pelbagai pingat telah dimenangi oleh para atlit yang diperkasa oleh shaklee.

  • SHAKLEE SENTIASA MESRA ALAM

- menjadi peneraju dan contoh dalam memelihara alam sekitar.
- syarikat yang pertama diiktiraf sebagai "climate neutral".
- meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar.
- menghasilkan produk semulajadi yang berupaya melindungi bumi kita.


Shaklee-Difference
Kelainan yang ada pada Shaklee


👉 R&D dibuat oleh saintis yang diiktiraf. Follow the procedure & standard. Bukan buat test kat rumah kedai @ rumah sendiri ye dek nooon. Teringat 1 ujian yang dibuat oleh individu yang nak buktikan ketulenan minyak ikan. Buat kat umah je. Anda rasa sohih ka resultnya???


Shaklee-dan-sains
Shaklee dan sains


👉 vitamin tertua iaitu vitalea telah lebih 100 tahun bertahan & berada di pasaran.


Vitalea-adalah-vitamin-tertua-dihasilkan-oleh-shaklee
Vitalea adalah vitamin tertua dihasilkan oleh shaklee

👉 walaupun bersifat MLM tetapi ia tiada unsur piramid & penindasan. Iya sistemnya HALAL & produk2nya pun diiktiraf HALAL. Siapa yang rajin berusaha dia akan berjaya.



Shaklee-peneraju-utama-dalam-suplemen-dan-MLM
Shaklee peneraju utama dalam suplemen dan MLM

👉 Kelas online & offline disediakan untuk memahami produk. Ada nutritionist yang bagi talk.

👉 group yang sangat supportive. Dalam group kami ada jurutera, peguam, pensyarah, doktor, ahli farmasi, cikgu, surirumah dan sebagainya. Ada kerjaya yang hebat-hebat tapi masih join shaklee. Kenapa??? hmmm cer pikio.

👉 insentif yang disediakan. trip semuanya percuma, bole bawak 1 famili dan ada car bonus lagi 😎


Insentif-dari-Shaklee
Insentif dari Shaklee

Jadi tunggu apa lagi. Meh join shaklee. Anda nak berjaya? kena la berubah & perlu rajin berusaha. Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum, jika kaum itu sendiri tidak mengubahnya.

Jom join team kami ALFATEHBIZ
Fatin Hamzah 0175438337
Pengedar shaklee yang aktif dan dipercayai.



3 comments:

  1. Saya pengguna dan pengedar shaklee.
    Bisnes shaklee adalah pilihan saya

    ReplyDelete