Wednesday, April 11, 2018

Perlukah suplemen diamalkan?

Boleh ke amalkan suplemen yang banyak dalam jangkamasa yang panjang?

Suplemen shaklee memang boleh!!!
Banyak kajian dilakukan. Tengok ayahanda Haji Roslan story  . Walaupun dah berumur tapi nampak sihat dan bertenaga. Jadi jangan ragu-ragu dengan suplemen shaklee.

BACA NI CARA MENGURANGKAN RABUN DAN SILAU DENGAN MAKANAN MATA



Hj-Roslan
Ayahanda Hj Roslan adalah pengguna dan pengedar Shaklee. Telah berpuluh tahun terlibat dengan bisnes shaklee. Sangat menginspirasikan.


Shaklee ada pelbagai produk di pasaran. Memang terbaek!!! Sebagai Pengedar Sah Shaklee serta pengguna produk, saya memang telah mencuba kesemua “Top 10 Best Seller” ni.

Jadi saya share sikit manfaat yang saya perolehi dari produk-produk tersebut (Mengikut ranking tau)

Top-10-best-seller-shaklee
Top 10 best seller bagi produk shaklee



Top 10 Best Seller

1.  VIVIX 

– mempunyai anti-oksidan yang tinggi, memberikan tenaga, menyembuhkan luka, mengawal paras gula dalam badan, kulit lebih cantik dan awet muda gitu serta badan rasa lebih segar kerana vivix juga berfungsi membuang toksik dari badan.

2.  ESP 

– mengawal gastrik, bole alas perut ketika berasa lapar pada waktu awal pagi dan tengah malam, menghasilkan EBM yang berkuantiti & berkualiti, mencantikkan kulit, rambut dan kuku.

3.  OMEGA GUARD 

– sangat sesuai bagi batuk berkahak. Anak-anak saya pun sukakannya. Baik juga untuk perkembangan otak anak-anak. Sel cepat berhubung hihihi

4.  SUSTAINED VITA-C PLUS 

– kulit lebih flawless, jerawat makin hilang, gatai resdung pun makin berkurangan.

5.  OSTEMATRIX 

– ni pun perlu untuk merawat gastrik. Ohsem sungguh. Sakit belakang, sendi dan lutut pun sesuai.

6.  ALFALFA COMPLEX 

– sudah tentu untuk milk booster. Mula-mula dulu susah nak telan sebab rasa herba. Lama2 makin best dan tak bole miss.

7.  VITA-E COMPLEX 

– parut dan jeragat makin pudar serta tumit pecah makin pulih.

8.  VITA-LEA 

– sumber zat besi terbaik. Bagus untuk hb. Juga cepat sembuhkan luka keran 2 biji vita-lea bersamaan dengan sebiji zink.

9.  COLLAGEN POWDER 

– kolagen yang diperlukan oleh badan bolehlah top-up dengan collagen powder ni. Sakit lutut pun sesuai. Untuk kulit mulus lagilah sesuai.

10.  LECITHIN 

– elak bengkak susu. Memang best. Pastu lecithin ni adalah ejen pengemulsi lemak. Jadi nak kurus secara sihat boleh add-on lecithin dalan diet harian anda.
Sebenarnya banyak lagi manfaat dari produk2 tersebut. Tapi ianya bergantung pada badan individu. Kena ingat ini adalah suplemen iaitu makanan tambahan yang melengkapi zat yang kurang dalam badan. Jangan pulak ada yang komplen, dah amik suplemen tapi sakit tak sembuh pun.

Kalau difikirkan ubat pun begitu juga. Ambil masa untuk sembuh kan.

Jadi nak tahu kelebihan produk shaklee ni kenalah cuba sendiri.

Dikongsikan bersama Shaklee effect daripada pengguna dan pengedar shaklee. Sangat memberikan inspirasi.

Perkongsian shaklee effect dari Master Hadhatina.



Perkongsian shaklee effect daripada Master Law. Seorang cancer survivor. Mengamalkan gaya hidup sihat dan mengambil suplemen shaklee dengan konsisten untuk sembuh.



Perlukan konsultasi atau nak order produk shaklee, click je link di bawah.

#PengedarShakleeMeruKlang
#KedaiVitaminMeruKlang
# Top10BestSeller_fatinhamzah


10 comments:

  1. Tak pernah rasa ragu ragu dengan supplemen Shaklee. 😊

    ReplyDelete
  2. Highly recommended shaklee ni😊

    ReplyDelete
  3. Tidak rugi invest beli vitamin Shaklee. Proven dan semulajadi

    ReplyDelete
  4. Supplement bukan lagi pilihan malah keperluan.

    ReplyDelete
  5. Supplement bukan lagi pilihan malah keperluan.

    ReplyDelete
  6. Saya yakin dgn shaklee..vitamin yg semulajadi

    ReplyDelete
  7. Supplement Shaklee dijamin Selamat, Berkesan dan Mesra Alam

    ReplyDelete