Atasi masalah sembelit anak anda

SHARE:

Atasi masalah sembelit anak anda dengan mealshakes Dalam Meal shakes Shaklee ada Arabic Gum? Betul lah cuba tgk kat label tu. Nampak kan?...

Atasi masalah sembelit anak anda dengan mealshakes


Dalam Meal shakes Shaklee ada Arabic Gum? Betul lah cuba tgk kat label tu. Nampak kan?

mealshake-atasi-sembelit
Mealshakes atasi masalah sembelit kanak-kanak
READ MORE: VIVIX

https://kedaivitaminsylvia.blogspot.my/2018/04/bagaimana-vivix-bantu-menghilangkan.html?m=1

Kebaikan Arabic Gum

Manna atau dikenali juga sebagai Arabic Gum, kaya dengan fiber diet yang boleh larut yang memudahkan sistem pencernaan. Di antara kebaikan  Arabic Gum adalah:

  • Membantu proses gastrointestinal badan. 
  • Mengandungi serat yang membantu mengurangkan gas dalam badan. 
  • Menggalakkan pembiakan bakteria sihat di dalam perut dan 
  • Ia mencegah kanser kolon, sembelit dan cirit-birit. 
  • Membantu melawan penyakit kencing manis dan jantung. 
  • Memberi rasa kenyang yang berpanjangan.

kenapa-mealshake
Kenapa-mealshake
PROMO MEI 2018: MEALSHAKE


Di antara kebaikan Meal shakes pula adalah:

1) Meal Shakes menyediakan nutrien yang lengkap. 

Memberi 24 jenis vitamin penting dari vitamin A ke Z mineral dan mineral surih. Kekurangan mineral akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin yang menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.

2) Meal Shakes menyediakan bekalan nutrien utama untuk sel. 

Kaya dengan protein dan tidak mengandungi laktosa yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut, organ, darah, sel-sel vaksin yang lain-lain. Ia turut meningkatkan imuniti kanak-kanak.

3) Meal Shakes untuk fungsi tumbesaran.

Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses tumbesaran kanak-kanak.

4)  Meal Shakes mengandungi antioksidan.

Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen antioksida untuk melawan penuaan sel. Kanak-kanak juga terdedah kepada radikal bebas yang boleh melemahkan sel badan.

5. Meal Shakes dapat mencantikkan kulit.

Mengandungi vitamin B-Complex, zat besi dan copper untuk membentuk sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus meningkatkan warna kulit muka dan mencantikkan kulit anak anda.

6. Meal Shakes agen sebagai ejen detoks

Kaya dengan serat larut yang membantu (peristalsis kolon dan perut atau pergerakan usus) untuk mengeluarkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut. Meal Shakes dapat atasi masalah sembelit yang sering berlaku kepada kanak-kanak.

7. Rasa yang enak untuk semua golongan. 

Minuman lazat dengan fruktosa semulajadi, penambahan nutien yang perlu untuk badan, tidak mengandungi pewarna tiruan dan gula tiruan.

Jadi Meal shakes bukan hanya sesuai untuk kanak-kanak malah golongan dewasa juga.

Mealshake-shaklee
Harga retail Mealshake shaklee RM127

Bulan ni ada promo Meal shakes tau. Beli 2 tong dapat less 10%. Boleh wasap che fatin ye http://fatinhamzah.wasap.my ATAU klik esell untuk pembelian dengan kad kredit/kad debit sendiri.


Fatin Hamzah 0175438337
Pengedar Shaklee Meru, Klang

COMMENTS

BLOGGER: 11
Loading...
Name

10 fakta kelahiran,1,10 Punca Payudara Sakit Dan Membengkak,1,100% vegan,1,15 nasihat untuk umur 50 tahun,1,19 vitamin,1,20 tips tenang,1,2019,1,2020,1,3 Nutrisi Lengkap Untuk Berpuasa,1,3C,1,3C shaklee,3,5 kepentingan suplemen kepada tubuh badan kita,1,5 sebab pilih esp shaklee,1,abang,1,ADAM50,1,adik,1,aelalulah bercakap dengan anak,1,ahli,1,aktiviti,2,al manna,1,Alfalfa,5,AlFatehBiz,11,AlFAtehBiz founder,1,AlFatehBizFounder,5,amalan 5 perkara,1,anak lambat bercakap,1,anak permata hatiku,2,anak-anak,2,anak-anak permata hatiku.,1,anemia,1,ANGGUR MUSCADINE,1,anti-aging,1,antibodi,1,apeech delay,1,aqiem rusli,1,arabic gum,1,AS 1Malaysia,1,ASB,1,asb online,1,atasi anemia,1,atasi bell palsy,2,ATASI KAYAP DENGAN SUPLEMEN SHAKLEE,1,Atasi Masalah Resdung,1,atasi mulut berbau,1,atasi senggugut,1,autisme,1,awet muda,2,ayah,1,azan bayi,1,B complex shaklee,1,b-complex,1,Balik kerja on time,1,bantu masalah demam,1,banyakkan susu,1,basic H,2,basuh tangan,1,BAYI 2018,1,bcomplex,4,Bell palsy,1,beribadat,1,bersedekah,1,bertaubat,1,bestseller,1,bisikan syaitan,1,bisnes,4,bisnes shaklee,5,body,1,bonus,2,bronkitis,1,bukit malawati,1,cantik,2,CAR BONUS,1,Cara atasi anak lambat bercakap,1,CARA MENGATASI KAYAP DENGAN BERKESAN,1,carotomax,3,CASH BONUS,1,cegah kanser prostat,1,child talk,1,children,2,cinch tea mix,1,cinchtea,2,COD,1,coli baru,1,Collagen powder,1,consumer,2,CONVENTION,1,CoQ Trol Plus,2,cucuk imunisasi,1,Cukup di sini,1,dahwah tanpa henti,1,dakwah tanpa henti,1,Dato' Seri Siti Nurhaliza,1,denggi,1,detok,1,detoks,2,detox,2,diet sihat,2,Dr.Forrest,1,DTX Complex,1,Ejen Dropship Shaklee diperlukan,1,elak kanser prostat,2,elak sembelit,2,esp,7,ESP SHAKLEE,1,EUROPEAN ELDERBERRIES,2,Fahami tujuh perkara dalam kehidupan,1,famili,3,fatty liver,1,fikir positif,1,fokus,1,garlic,1,garliccomplex,2,gaya hidup sihat,3,Gejala-gejala HFMD,1,get clean water,1,gigi,1,GLA,3,haid tiba,1,halal,1,hamil,2,HARI RAYA EIDULFITR,1,hati bengkak,1,hati berlemak,1,herbal blend,3,herblax,2,hfmd,1,HIDUP MEMERLUKAN PERUBAHAN,1,hidup positif,1,hidup untuk kerja,1,hikmah azan,1,ibu,1,ibu hamil,2,ibu hebat,1,ibu menyusu,1,ibuku,1,Ikhtiar hamil,2,Imam An-Nawawi,1,imunisasi,1,imuniti,1,Indah,1,info kesihatan,2,inovatif,2,INSENTIF SHAKLEE,1,insurans takaful,1,interferons,1,istimewa,1,jadi ahli shaklee,1,jadi rakan kepada anak anda,1,Jadilah orang yang bahagia,1,jaga kebersihan,1,JAGA KESIHATAN,2,jagalah Allah,1,jalan-jalan,1,jana income,1,jana income shaklee,2,jangkitam saluran kencing,1,jangkitan pundi-pundi udara,1,jangkitan salur pernafasan,1,jannah,1,jantung,1,jeragat,1,jerawat,1,join,1,join ahli shaklee,1,join member shaklee,1,JOM SIHAT,1,kakak,1,Kaki dan Mulut HFMD,1,kalsium,2,kanak-kanak,6,Kaum ibu,1,kawal nafsu makan,1,kayap,1,Kebaikan minyak kelapa sawit,1,kebaikan vitamin E,3,kehidupan,1,keluarga,1,keluarga jannah,1,Kemasukan darjah 1,1,kemasukan pra sekolah,1,kematian,1,kembung perut,1,kementerian kesihatan malaysia,1,kementerian pendidikan malaysia,1,kenangan,1,kencing berbuih,1,Kencing kotor,1,kencing tak lawas,1,kencing tikus,1,Kepentingan suplemen,3,kepentingan vitamin B,1,keputihan,1,kerja itu satu ibadah,1,kerja untuk hidup,1,Kesan ambil supelemen,1,kesan pakai youth,1,kesihatan,4,kesihatan sendi,1,kesuburan,2,KHUTBAH DI ARAB SAUDI,1,kolagen,1,kolestrol,3,kolestrol HDL,1,kolestrol jahat,1,kolestrol LDL,2,kreatif,2,kulit,4,KULIT ANJAL,1,kulit bersih dan sihat,1,KULIT GEBU,1,kulit wajah cantik serta awet muda,1,kurangkan sakit ketika mengandung,1,kurus,3,kuruskan badan,1,lagu,1,langkah cegah hfmd,1,lecithin,1,lelaki,1,Leptospirosis,1,like,1,luka bersalin normal,1,Luka episiotomi,1,luminous gel oil cleanser,1,lumpuh sebelah muka,1,magnesium,1,maka Allah akan menjagamu,1,Makan lebih sayur,1,makanan sihat,1,manfaat utama bcomplex,1,mari melabur,1,mari menabung,1,masalah cyst,1,Masalah fibroid,1,masalah prostat,1,master,1,mata,1,mati,1,Meal shakes shaklee,1,mealshake,2,Melahirkan anak adalah satu jihad,1,melakukan kebaikan,1,membeli rumah,1,mencari kekuatan diri,1,mencari rezeki,2,mengandung,1,mengatasi masalah kolestrol dan jantung,1,mengelakkan risiko mendapat kanser,1,Mengundanh rezeki,1,MENINGKATKAN KESUBURAN,1,Menjemput rezeki,1,menyewa rumah,1,meremajakan kulit wajah,1,milk booster,1,minda fokus dan tajam,1,mitokondria,1,moisturizer,1,motivasi,17,Motivasi diri,1,muhasabah diri,1,Mulut berbau,1,MUSCADINE GRAPE,1,muzium bukit malawati,1,myASNB,1,naikkan berat badan,1,nasihat,1,nasihat untuk ibu,1,niat berpuasa,1,niat buka puasa,1,night cream,1,noriah,1,nutrien,1,nutriferon,8,nutrisi lengkap,1,Nutrisi sihat,1,omega guard,3,omegaguard,1,Online,1,organik,1,Ostematrik,1,ostematrix,2,page,1,Paras normal trigeliserida,1,pasangan hidup,1,pelabur bijak,1,pelaburan,1,peluang bisnes dengan Shaklee,1,pemakanan,2,pemakanan sunnah,1,penapis air,1,penapis air murah dan jimat,1,pengalaman bersalin,1,pengalaman hamil,1,pengedar,6,PENGEDAR SHAKLE MERU KLANG,16,pengedar shaklee meru klang,16,Pengedar shaklee meru klang Dr. Zubaidi,1,pengedar shaklee yabg aktif,1,pengedar shaklee yang dipercayai,1,penjagaan kulit wajah,1,Penyakit Tangan,1,peppermint ginger plus,5,perfecting skin toner,1,performance drink,2,perisai,2,Petua awet muda,1,phytocol,1,pneumonia,1,polluxbiz,2,POLYGONUM CUSPIDATUM,2,produk penjagaan baby,1,produk penjagaan kulit wajah,1,promo,6,Promo mei 2018,1,promo youth,1,Promosi shaklee,1,PUNCA DAN CARA MENGATASI KAYAP DENGAN BERKESAN,1,punca hfmd,1,PUNCA KAYAP TERJADI,1,PURPLE CARROT,2,pythocol-st,1,rabun,1,radiance c&e,1,radikal bebas,1,Radio IKIM,1,rakan responsif,1,rasa sakit ibu mengandung,1,rawat gastrik,1,rawatan kencing tikus,1,resdung,1,resipi esp barli,1,resveratrol,2,RESVERATROL mengurangkan sakit lutut dan ketidakselesaan sendi,1,sabah,1,sabar,1,sakit hamil,1,sakit lutut,3,sakit sendi,1,saraf,2,sedekah,1,segera,1,selamat berpuasa,1,selamat hari ibu,1,selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak,1,selesema dan batuk,1,sembelit,2,semulajadi,1,sentiasa berkesan,1,sentiasa mesra alam,1,sentiasa selamat,1,senyum,1,set,6,Set anemia,1,set berpantang,1,set detoks shaklee,1,set imuniti kanak-kanak,1,set kanak-kanak shaklee,1,SET KESUBURAN SHAKLEE,1,set kolestrol,1,set menyusu shaklee,1,set penyusuan,1,set prenatal,1,set senggugut shaklee,1,set subur shaklee,1,set tenaga,1,SHAKLE MERU KLANG,1,shaklee,54,shaklee baby,3,shaklee effect,1,shaklee ejen,1,shaklee meru klang,2,shopping di shaklee,1,short tour,1,si comel pipi merah,1,SID rajin,1,sihat,6,sihat dan cantik,1,silaturrahim,1,simpanan,1,sistem pelepasan,1,siti aafiyah,1,siti selamat bersalin,1,skincare,4,sokong kesihatan manyeluruh,1,solat,1,solat awal waktu,1,story,3,stress,1,stress ibu,1,sumber makanan vitamin b,1,sunway geo,1,suplemen,4,suplemen shaklee,3,suplemen terbaik untuk hamil,1,suplemen untuk kulit,1,supplement,4,syaitan perosak manusia,1,syukur,1,syurga,1,taman soleh,1,TAMBAH PELABURAN ADAM50 DENGAN BONUS SHAKLEE,1,tanda-tanda resdung,1,tanggungjawab ibu bapa,1,tazkirah,1,telomeres,1,tenaga,1,Testimoni,1,Testimoni berjaya hamil,1,Testimoni cinch tea mix.,1,TESTIMONI COLLAGEN POWDER SHAKLEE,1,testimoni nutriferon,1,testimoni senggugut,1,testimoni vivix,1,Testimoni youth,1,Tingkatkan Imuniti kanak-kanak,1,tingkatkan kesihatan,1,tingkatkan tenaga sel,1,tips,16,Tips banyakkan susu ibu,1,tips hilangkan mukut berbau,1,TIPS LEPASKAN DIRI DARI SEKSA KUBUR,1,tona tak sekata masalah kulit wajah,1,top,1,top 10 best seller,1,tren bukit malawati,1,TRIP,1,Trusted online seller,1,TUJUH TANDA HATI SUDAH MATI,1,tulang,1,tunngu dan respons,1,ulangkaji bab puasa,1,ulser dalam mulut,1,urutan kembung perut,1,urutan saraf,1,Ustaz Ahmad Dusuki,1,utamakan keluarga,1,vegan,1,viitamin D,1,Vita.-C,3,vitalea,2,vitamin,1,vitamin a,1,vitamin C,5,Vitamin c shaklee,1,vitamin E,1,Vitamin hati,1,vitamin ibu hamil,1,vitamin kanak-kanak,1,vitamin saraf,1,vitamin selamat,1,vitamin semulajadi,1,Vitamin tenaga,1,vitamin untuk hamil,1,vitamon,1,vivix,17,Vivix shaklee,3,WAHM,1,wanita cekal,1,wanita kuat,1,wanita tabah,1,water pitcher,1,Ya Allah ampunilah dosa-dosaku,1,Youth,5,youth activating serum,1,youth journey,1,Youth shaklee,1,youth skincare,3,
ltr
item
FATIN HAMZAH | CERITERA VITAMINKU: Atasi masalah sembelit anak anda
Atasi masalah sembelit anak anda
https://4.bp.blogspot.com/-su3JlmU9Xc4/Wtgw9Xd4g1I/AAAAAAAAC9c/Jazr6n-8xMM9YLXa7gEyZtgla9jR8EooQCLcBGAs/s320/FB_IMG_1524117638741.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-su3JlmU9Xc4/Wtgw9Xd4g1I/AAAAAAAAC9c/Jazr6n-8xMM9YLXa7gEyZtgla9jR8EooQCLcBGAs/s72-c/FB_IMG_1524117638741.jpg
FATIN HAMZAH | CERITERA VITAMINKU
https://www.fatinhamzah.com/2018/05/atasi-masalah-sembelit-anak-anda.html
https://www.fatinhamzah.com/
https://www.fatinhamzah.com/
https://www.fatinhamzah.com/2018/05/atasi-masalah-sembelit-anak-anda.html
true
3377529461045029243
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy