PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA SHAKLEE

SHARE:

PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA SHAKLEE? Boleh berniaga ke aku ni? Tu soalan pertama bila kawanku Aya Chalo approach suatu ketika dulu. Kad...


PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA SHAKLEE?

Boleh berniaga ke aku ni? Tu soalan pertama bila kawanku Aya Chalo approach suatu ketika dulu. Kadang-kadang kalau kita tak gali potensi diri, kita sendiri pun tak tahu kan. Contoh macam saya ni. Ingat dulu Master Aya Chalo kata lebih kurang gini  "JOM KAK, KITA REBUT PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA SHAKLEE". Blurr masa tu.

Throwback masa form 6. Dipaksa masuk MPPT6 dan Forum Remaja Sekolah. Sungguh tak minat. Tapi itulah yang menggilap kepimpinan dan cara berkomunikasi. Jangan tak caya uols, ai berjaya berforum sampai ke peringkat negeri PERAK!. Arwah abah pun terkezut. Mana taknya, anaknya yang sorang ni spesis ada emas dan batu permata dalam mulut. Bercakap bila perlu je hihi. Bila bekerja ni pulak ntah berapa banyak pembentangan dibuat di konferens, serta melabun depan MTDC dan MyIPO. Jadi macam satu kepuasan pulak bila dapat membentangkan hasil kerja.Bila dapat komen dan maklum balas tak kira la positif mahupun negatif, ia merupakan satu penghargaan. Kita boleh buat penambahbaikan selespas itu kan.

Begitu juga dalam perniagaan Shaklee. Satu kepuasan apabila kita dapat SEBARKAN KEBAIKAN SHAKLEE DENGAN ORANG RAMAI. Testimoni dan maklumbalas pengguna amat penting. Kita bukan hanya berniaga malah menekankan cara hidup yang sihat seperti menjaga pemakanan, bersenam dan sentiasa positif. Ok la, che fatin nak share sikit macam mana boleh terjebak dengan bisnes Shaklee ni.

1. MINAT

  • Minat yang terpendam dan nurun mak rasanya ni. Dari kecik memang follow mak meniaga. Macam-macam dibuatnya. Sungguh rajin.Setiap orang boleh berbisnes sebenarnya. Antara nak dan taknak je. Tak lupa jugak, kita kena ada ilmu bisnes serba sedikit. Di #ProjekGajiTghBulan kami ada ramai mentor yang boleh membantu. Sedia memberi tunjuk ajarku sifu gitu gitew.

2. SHAKLEE EFFECT

  • Macam pernah saya cerita sebelum ni, saya mengalami masalah kurang darah dan tekanan darah yang rendah. Tambah teruk, bila saya hamil dan alami alahan. Di peringkat awal kehamilan memang teruk sehingga saya boleh kehilangan berat dalam 5kg. Namun apabila saya amalkan suplemen dari Shaklee, alhamdulillah masalah saya dapat diatasi.

3. PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA SHAKLEE

Pernah dengar 3C dalam Shaklee? 3C adalah ganjaran yang diterima bagi mereka yang rajin dan layak. Berbaloi-baloi ganjaran dari Shaklee ni. Siapa buat, dia akan dapat. Bermodalkan Yuran Keahlian RM65 anda sudah boleh berniaga. Ala-ala dropship tau. Ini serba sedikit tentang dropship Shaklee.


ejen-dropship-shaklee
Ejen Dropship Shaklee diperlukan


  • Tidak perlu menyimpan stok
  • Tidak perlu packing
  • Tidak perlu buat penghantaran
  • Masa fleksible
  • 100% Secara Online
  • Untung Retail 20%
  • Untung Cash Bonus 5%-21%
  • Sistem Tempahan Online

Extra benefit:-

  • Free coaching class
  • Free marketing class
  • Free Group support
Anda nak berbisnes tapi tak tahu nak mula. Macam-macam persoalan timbul seperti
Macam mana nak promosikan produk?
Macam mana nak close deal?
Macam mana nak handle customer?
Macam mana nak handle rejection?

Usah risau, usah segan. Mentor di #ProjekGajiTghBulan kan ada. Coaching & mentoring ada disediakan sama ada secara online mahupun offline. Tanya je di group support jika ada kemusykilan. Zaapp pasti dapat jawapan kenn. Nak berjaya perlu usaha, doa dan tawakal. Konsisten dalam #ProjekGajiTghBulan pasti berhasil.

projek-gaji-tgh-bulan
Projek Gaji Tgh Bulan

.

Jom join grup kami AlFatehBiz yang bernaung di bawah PolluxBiz. Grup terbesar di Sabar. Ha tengok tu upline dan kawan-kawan saya kebanyakannya jauh di Borneo. Tapi itu bukan masalah. Banyak teknologi yang boleh menghubungkan kami.

Jadi apa tunggu lagi. Wasap saya http://fatinhamzah.wasap.my. Saya adalah Pengedar Shaklee yang sah dan sedia membantu anda.

Pengedar-shaklee-meru-klang
Pengedar Shaklee Meru Klang



#PengedarShakleeMeruKlang
#AlFatehBizFounder
#ProjekGajiTghBulan
#PolluxBiz

COMMENTS

Name

10 fakta kelahiran,1,10 Punca Payudara Sakit Dan Membengkak,1,100% vegan,1,15 nasihat untuk umur 50 tahun,1,19 vitamin,1,20 tips tenang,1,2019,1,2020,1,3 Nutrisi Lengkap Untuk Berpuasa,1,3C,1,3C shaklee,3,5 kepentingan suplemen kepada tubuh badan kita,1,5 sebab pilih esp shaklee,1,abang,1,ADAM50,1,adik,1,aelalulah bercakap dengan anak,1,ahli,1,aktiviti,2,al manna,1,Alfalfa,5,AlFatehBiz,11,AlFAtehBiz founder,1,AlFatehBizFounder,5,amalan 5 perkara,1,anak lambat bercakap,1,anak permata hatiku,2,anak-anak,2,anak-anak permata hatiku.,1,anemia,1,ANGGUR MUSCADINE,1,anti-aging,1,antibodi,1,apeech delay,1,aqiem rusli,1,arabic gum,1,AS 1Malaysia,1,ASB,1,asb online,1,atasi anemia,1,atasi bell palsy,2,ATASI KAYAP DENGAN SUPLEMEN SHAKLEE,1,Atasi Masalah Resdung,1,atasi mulut berbau,1,atasi senggugut,1,autisme,1,awet muda,2,ayah,1,azan bayi,1,B complex shaklee,1,b-complex,1,Balik kerja on time,1,bantu masalah demam,1,banyakkan susu,1,basic H,2,basuh tangan,1,BAYI 2018,1,bcomplex,4,Bell palsy,1,beribadat,1,bersedekah,1,bertaubat,1,bestseller,1,bisikan syaitan,1,bisnes,4,bisnes shaklee,5,body,1,bonus,2,bronkitis,1,bukit malawati,1,cantik,2,CAR BONUS,1,Cara atasi anak lambat bercakap,1,CARA MENGATASI KAYAP DENGAN BERKESAN,1,carotomax,3,CASH BONUS,1,cegah kanser prostat,1,child talk,1,children,2,cinch tea mix,1,cinchtea,2,COD,1,coli baru,1,Collagen powder,1,consumer,2,CONVENTION,1,CoQ Trol Plus,2,cucuk imunisasi,1,Cukup di sini,1,dahwah tanpa henti,1,dakwah tanpa henti,1,Dato' Seri Siti Nurhaliza,1,denggi,1,detok,1,detoks,2,detox,2,diet sihat,2,Dr.Forrest,1,DTX Complex,1,Ejen Dropship Shaklee diperlukan,1,elak kanser prostat,2,elak sembelit,2,esp,7,ESP SHAKLEE,1,EUROPEAN ELDERBERRIES,2,Fahami tujuh perkara dalam kehidupan,1,famili,3,fatty liver,1,fikir positif,1,fokus,1,garlic,1,garliccomplex,2,gaya hidup sihat,3,Gejala-gejala HFMD,1,get clean water,1,gigi,1,GLA,3,GLA Complex,1,haid tiba,1,halal,1,hamil,2,HARI RAYA EIDULFITR,1,hati bengkak,1,hati berlemak,1,herbal blend,3,herblax,2,hfmd,1,HIDUP MEMERLUKAN PERUBAHAN,1,hidup positif,1,hidup untuk kerja,1,hikmah azan,1,ibu,1,ibu hamil,2,ibu hebat,1,ibu menyusu,1,ibuku,1,Ikhtiar hamil,2,Imam An-Nawawi,1,imunisasi,1,imuniti,1,Indah,1,info kesihatan,2,inovatif,2,INSENTIF SHAKLEE,1,insurans takaful,1,interferons,1,istimewa,1,jadi ahli shaklee,1,jadi rakan kepada anak anda,1,Jadilah orang yang bahagia,1,jaga kebersihan,1,JAGA KESIHATAN,2,jagalah Allah,1,jalan-jalan,1,jana income,1,jana income shaklee,2,jangkitam saluran kencing,1,jangkitan pundi-pundi udara,1,jangkitan salur pernafasan,1,jannah,1,jantung,1,jeragat,1,jerawat,1,join,1,join ahli shaklee,1,join member shaklee,1,JOM SIHAT,1,kakak,1,Kaki dan Mulut HFMD,1,kalsium,2,kanak-kanak,6,Kaum ibu,1,kawal nafsu makan,1,kayap,1,Kebaikan minyak kelapa sawit,1,kebaikan vitamin E,3,Kecutkan cyst,1,kecutkan fibroid,1,kehidupan,1,keluarga,1,keluarga jannah,1,Kemasukan darjah 1,1,kemasukan pra sekolah,1,kematian,1,kembung perut,1,kementerian kesihatan malaysia,1,kementerian pendidikan malaysia,1,kenangan,1,kencing berbuih,1,Kencing kotor,1,kencing tak lawas,1,kencing tikus,1,Kepentingan suplemen,3,kepentingan vitamin B,1,keputihan,1,kerja itu satu ibadah,1,kerja untuk hidup,1,Kesan ambil supelemen,1,kesan pakai youth,1,kesihatan,4,kesihatan sendi,1,kesuburan,2,KHUTBAH DI ARAB SAUDI,1,kolagen,1,kolestrol,3,kolestrol HDL,1,kolestrol jahat,1,kolestrol LDL,2,kreatif,2,kulit,4,KULIT ANJAL,1,kulit bersih dan sihat,1,KULIT GEBU,1,kulit wajah cantik serta awet muda,1,kurangkan sakit ketika mengandung,1,kurus,3,kuruskan badan,1,lagu,1,langkah cegah hfmd,1,lecithin,1,lelaki,1,Leptospirosis,1,like,1,luka bersalin normal,1,Luka episiotomi,1,luminous gel oil cleanser,1,lumpuh sebelah muka,1,magnesium,1,maka Allah akan menjagamu,1,Makan lebih sayur,1,makanan sihat,1,manfaat utama bcomplex,1,mari melabur,1,mari menabung,1,masalah cyst,1,Masalah fibroid,1,masalah prostat,1,master,1,mata,1,mati,1,Meal shakes shaklee,1,mealshake,2,Melahirkan anak adalah satu jihad,1,melakukan kebaikan,1,membeli rumah,1,mencari kekuatan diri,1,mencari rezeki,2,mengandung,1,mengatasi masalah kolestrol dan jantung,1,mengelakkan risiko mendapat kanser,1,Mengundanh rezeki,1,MENINGKATKAN KESUBURAN,1,Menjemput rezeki,1,menyewa rumah,1,meremajakan kulit wajah,1,milk booster,1,minda fokus dan tajam,1,mitokondria,1,moisturizer,1,motivasi,17,Motivasi diri,1,muhasabah diri,1,Mulut berbau,1,MUSCADINE GRAPE,1,muzium bukit malawati,1,myASNB,1,naikkan berat badan,1,nasihat,1,nasihat untuk ibu,1,niat berpuasa,1,niat buka puasa,1,night cream,1,noriah,1,nutrien,1,nutriferon,8,nutrisi lengkap,1,Nutrisi sihat,1,omega guard,3,omegaguard,1,Online,1,organik,1,Ostematrik,1,ostematrix,2,page,1,Paras normal trigeliserida,1,pasangan hidup,1,pelabur bijak,1,pelaburan,1,peluang bisnes dengan Shaklee,1,pemakanan,2,pemakanan sunnah,1,penapis air,1,penapis air murah dan jimat,1,pengalaman bersalin,1,pengalaman hamil,1,pengedar,6,PENGEDAR SHAKLE MERU KLANG,17,pengedar shaklee meru klang,16,Pengedar shaklee meru klang Dr. Zubaidi,1,pengedar shaklee yabg aktif,1,pengedar shaklee yang dipercayai,1,penjagaan kulit wajah,1,Penyakit Tangan,1,peppermint ginger plus,5,perfecting skin toner,1,performance drink,2,perisai,2,Petua awet muda,1,phytocol,1,pneumonia,1,polluxbiz,2,POLYGONUM CUSPIDATUM,2,produk penjagaan baby,1,produk penjagaan kulit wajah,1,promo,6,Promo mei 2018,1,promo youth,1,Promosi shaklee,1,PUNCA DAN CARA MENGATASI KAYAP DENGAN BERKESAN,1,punca hfmd,1,PUNCA KAYAP TERJADI,1,PURPLE CARROT,2,pythocol-st,1,rabun,1,radiance c&e,1,radikal bebas,1,Radio IKIM,1,rakan responsif,1,rasa sakit ibu mengandung,1,rawat gastrik,1,rawatan kencing tikus,1,resdung,1,resipi esp barli,1,resveratrol,2,RESVERATROL mengurangkan sakit lutut dan ketidakselesaan sendi,1,sabah,1,sabar,1,sakit hamil,1,sakit lutut,3,sakit sendi,1,saraf,2,sedekah,1,segera,1,selamat berpuasa,1,selamat hari ibu,1,selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak,1,selesema dan batuk,1,sembelit,2,semulajadi,1,sentiasa berkesan,1,sentiasa mesra alam,1,sentiasa selamat,1,senyum,1,set,6,Set anemia,1,set berpantang,1,set detoks shaklee,1,set imuniti kanak-kanak,1,set kanak-kanak shaklee,1,SET KESUBURAN SHAKLEE,1,set kolestrol,1,set menyusu shaklee,1,set penyusuan,1,set prenatal,1,set senggugut shaklee,1,set subur shaklee,1,set tenaga,1,SHAKLE MERU KLANG,1,shaklee,54,shaklee baby,3,shaklee effect,1,shaklee ejen,1,shaklee meru klang,2,shopping di shaklee,1,short tour,1,si comel pipi merah,1,SID rajin,1,sihat,6,sihat dan cantik,1,silaturrahim,1,simpanan,1,sistem pelepasan,1,siti aafiyah,1,siti selamat bersalin,1,skincare,4,sokong kesihatan manyeluruh,1,solat,1,solat awal waktu,1,story,3,stress,1,stress ibu,1,sumber makanan vitamin b,1,sunway geo,1,suplemen,4,suplemen shaklee,3,suplemen terbaik untuk hamil,1,suplemen untuk kulit,1,supplement,4,syaitan perosak manusia,1,syukur,1,syurga,1,taman soleh,1,TAMBAH PELABURAN ADAM50 DENGAN BONUS SHAKLEE,1,tanda-tanda resdung,1,tanggungjawab ibu bapa,1,tazkirah,1,telomeres,1,tenaga,1,Testimoni,1,Testimoni berjaya hamil,1,Testimoni cinch tea mix.,1,TESTIMONI COLLAGEN POWDER SHAKLEE,1,testimoni nutriferon,1,testimoni senggugut,1,testimoni vivix,1,Testimoni youth,1,Tingkatkan Imuniti kanak-kanak,1,tingkatkan kesihatan,1,tingkatkan tenaga sel,1,tips,16,Tips banyakkan susu ibu,1,tips hilangkan mukut berbau,1,TIPS LEPASKAN DIRI DARI SEKSA KUBUR,1,tona tak sekata masalah kulit wajah,1,top,1,top 10 best seller,1,tren bukit malawati,1,TRIP,1,Trusted online seller,1,TUJUH TANDA HATI SUDAH MATI,1,tulang,1,tunngu dan respons,1,ulangkaji bab puasa,1,ulser dalam mulut,1,urutan kembung perut,1,urutan saraf,1,Ustaz Ahmad Dusuki,1,utamakan keluarga,1,vegan,1,viitamin D,1,Vita.-C,3,vitalea,2,vitamin,1,vitamin a,1,vitamin C,6,Vitamin c shaklee,1,vitamin E,2,Vitamin hati,1,vitamin ibu hamil,1,vitamin kanak-kanak,1,vitamin saraf,1,vitamin selamat,1,vitamin semulajadi,1,Vitamin tenaga,1,vitamin untuk hamil,1,vitamon,1,vivix,18,Vivix shaklee,3,WAHM,1,wanita cekal,1,wanita kuat,1,wanita tabah,1,water pitcher,1,Ya Allah ampunilah dosa-dosaku,1,Youth,5,youth activating serum,1,youth journey,1,Youth shaklee,1,youth skincare,3,
ltr
item
FATIN HAMZAH | CERITERA VITAMINKU: PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA SHAKLEE
PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA SHAKLEE
https://2.bp.blogspot.com/-wxFrRtlKmJE/W09GpQvm5HI/AAAAAAAADx4/ECyOsQpvuQ4pUlLHjKuwB_-OY22_PhM7wCLcBGAs/s320/IMG_20180718_213826_422.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-wxFrRtlKmJE/W09GpQvm5HI/AAAAAAAADx4/ECyOsQpvuQ4pUlLHjKuwB_-OY22_PhM7wCLcBGAs/s72-c/IMG_20180718_213826_422.jpg
FATIN HAMZAH | CERITERA VITAMINKU
https://www.fatinhamzah.com/2018/07/peluang-perniagaan-bersama-shaklee.html
https://www.fatinhamzah.com/
https://www.fatinhamzah.com/
https://www.fatinhamzah.com/2018/07/peluang-perniagaan-bersama-shaklee.html
true
3377529461045029243
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy